Válassz egy táskát! Megmondom, milyen ember vagy valójában...

És tényleg van benne igazság...


Nők...Sok cipő, sok ruha, és persze a különböző szettekhez passzoló táska is elengedhetetlen. Bármennyire is sok táskánk van, be kell ismerjük, hogy van egy kitüntetett darab, ami valahogy a többi fölé emelkedik. Hihetetlennek tűnik, pedig a kedvenc sokmindent elárul a személyiségünkről. Válassz egy táskát, tudd meg, mit rejt a személyiséged!

 

ddd d3c60

 


1.

Felelősségteljes, megbízható személy vagy, mindig mindenben lehet rád számítani. A főnököd mindig tudja, hogy számíthat a rád, a kollégáid imádnak. Aki segítségre szorul, azt tanácsokkal látod el.

2.

Mindig tettre kész és energikus vagy. Nagyon sokan csodálnak azért, hogy mennyi terved van, és ezeket mind meg is valósítod. Általában hosszú életkort élnek meg ezek az emberek. Kreatív környezetben dolgozol. Sok időt fordítasz magadra, nem az elsődleges célod a gyerekvállalás.

3.

Igazi üzletasszony alkat vagy, nagyon domináns jellem. Vezető pozíciót töltesz be, leginkább férfi barátok vesznek körül. Sokat dolgozol, bármilyen feladattal megbirkózol. Vagy nagyon fiatalon, vagy már szinte túl későn vállalsz gyereket.

4.

Mindent tudsz a divatról, és a legújabb szépségtrendekről. A város összes divateseményén részt veszel, de az is lehet, hogy a saját divatblogodat is beindítottad már. Sokat utazol, szabadon éled az életed.

5.

Igen magas az önbecsülésed, soha nem veszel magadra olyan holmit, amit nem szeretsz. Az elsődleges szempont számodra egy ruhánál a kényelem. Nagyon stílusosan öltözködsz. Sok barátod van, imádod a kulturális, és művészeti eseményeket.

6.

Nagyon nőiesen öltözködsz, te vagy a szépség, és a csábítás megtestesítője. Imádsz kávézóba, és vásárolni járni a barátaiddal. Sokat utazol, és mindig ihletet merítesz a távolabbi országok divatjából is.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…