Jól vá­lasz­tot­tál tár­sat? 6 biz­tos jel, hogy tö­ké­le­tes a há­zas­sá­god

 

Mind a nagy Nagy Ő-t keressük, aztán amikor megtaláljuk, néhány komolyabb súrlódás után hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy talán mégsem ő az igazi...! Pedig milyen jó lenne, ha a balhé tetőfokán bekapcsolna egy vészjelző: nem arról van szó, hogy összeférhetetlen vagytok: teljesen normális, hogy nézetkülönbségeitek vannak, vita nélkül nincs házasság. Ha pedig a következő állítások ismerősen csengenek, ideje megnyugodnod, ugyanis a házasságoddal minden a legnagyobb rendben!

1. Vitatkoztok, de nem személyeskedtek

Veszekedni kell, ez is egy jól működő kapcsolat alapja. Soha nem szabad magadban tartani, ha valami bánt, mert abból semmi jó nem sülhet ki! Ezért, ha olyan a partnered, akivel meg lehet vitatni a problémákat, hatalmas szerencséd van! Csak vigyázzatok, nehogy a vad indulatok hevében átlépjétek a tiszteletlenség határát!

620x0 1 10e2b

2. A barátaid imádják

A családodon kívül a barátaid tudják a legjobban, hogy mi a jó neked, valójában ki illik hozzád, ezért ha a párod az ő tetszésüket is elnyerte, akkor garantáltan ő a számodra tökéletes választás.

3. Tanultok egymástól

Ha 30 másodperc alatt fel tudtok sorolni három olyan dolgot, amit a másiktól tanultatok, akkor az azt jelenti, hogy odafigyeltek egymásra, és nagy az összhang köztetek.

620x0 87739

4. Nem lógtok egymás nyakán

Néha bizony muszáj kiereszteni a gőzt egy-egy csajos/pasis estén. Ilyenkor nyugodt szívvel engedd el a párod, bízz benne! Neked is jól esik majd egy picit békésen tévézni... Ha nem vagytok együtt sülve-főve, legalább nem is fogtok egymásra unni.

5. Jól kezelitek a pénzügyeket

Na igen, a legkényesebb téma! Sok házasságot tönkretesz a pénzkérdés, szóval ha ebben nem tudtok dűlőre jutni, az a kapcsolatotokat is befolyásolja. Viszont, ha intelligens, felnőtt emberek vagytok, akkor ezt is meg tudjátok beszélni. Soha ne felejtsétek el, hogy a pénz nem minden!

4bc731ec6d38ffece76177848f9db31b6cc1aa9a 4d459

6. Együtt fekszetek le aludni

Nem is gondolnád, mekkora a jelentősége annak, ha éjjel együtt bújtok be az ágyba. Ettől ugyanis sokkal intimebb a kapcsolatotok, és valószínűleg egy életritmusban éltek, ami a harmonikus kapcsolat egyik alapja.

Kisfia első születésnapját ünnepli Liptai Claudia: fotó!

Hihetetlen, hogy már eltelt egy év, és…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…