8 híres nő, akinek borzasztóan áll a szőke haj

A rossz hajszínválasztástól az sem véd meg, ha világsztár vagy. Ennek a 8 híres nőnek például soha nem lett volna szabad szőkére festetnie a haját, mégis megtették. Voltak, akik többször is.


Kim Kardashian

ssse 2a467

Kim Kardashian szeptember elején, a New York-i divathéten jelent meg jégszőke hajjal. 2015-ben is volt már egyszer szőke, egészen pontosan 21 napig. Akkor sem állt neki jobban.

 

Anne Hathaway

ee f8e36

A hosszú, barna hajjal világhírűvé vált Anne Hathaway A nyomorultak című film miatt vált meg hosszú hajától, akkor azonban még maradt a barna színnél. Egészen sokkoló volt azonban, amikor a 2013-as MET-gálára rövid haját világosszőkére festette. Később újra barnára váltott, ám tavaly még egyszer megpróbálkozott a szőke hajszínnel.

 

Demi Lovato

rg 74568

Demi Lovato is azok közé a nők közé tartozik, akiknek az arckarakteréhez egész egyszerűen nem passzol a szőke hajszín. Mégis időről időre visszatér hozzá.

 

Angelina Jolie

zjzj 71a40

Nem, még Angelina Jolie-nak sem állhat jól minden. Bár több filmjében is szőke hajjal szerepelt, elképzelni sem lehet számára előnytelenebb hajszínt.

 

Victoria Beckham

tg 1ee26

Rövid, szőke haj, felpolcolt műmellek és agyonszoláriumozott bőr – arra tippelünk, hogy valószínűleg maga Victoria Beckham sem különösebben büszke erre a korszakára. Az azóta teljesen megérdemelten stílusikonná vált Beckhamné remélhetőleg már soha nem lesz szőke.

 

Keira Knightley

ik caefc

Keira Knightley a sztárvilág egyik ikonikus „barnája”, aki azonban időről időre elcsábul a szőke hajszín irányába. Bár ne tenné!

 

Zooey Deschanel

tztu 235f0

Hiába a hatalmas, kék szemek, a szőke haj Zooey Deschanel számára sem volt előnyös választás. A szőkített szemöldökről nem is beszélve...

 

Jennifer Love Hewitt

uuu d3bff

Jennifer Love Hewittet szinte „kiradírozza” a szőke hajszín, emellett ráadásul öregíti is. Ennek ellenére ő is többször volt már szőke, és gyaníthatóan lesz is még.

 

Ördög Nóri: "Alexának adtam volna a fődíjat"

Ördög Nóri a Star Academy fináléját…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…