Heti horoszkóp szeptember 25-től október 1-ig: a Halak sikeres, a Kos szerencsés

Búcsúzik a szeptember! Vasárnap már az új hónapot köszöntjük. Vajon addig mi vár a jegyekre?


Alig köszöntöttük még az őszt, máris első hava utolsó napjaihoz érünk. Vasárnap már az októbert üdvözölhetjük, addig azonban izgalmasabbnál izgalmasabb napok várnak ránk.
A munka, a szerelem és a pénz terén is lehetnek most változások, sokak mellé odaszegődik a szerencse, és sokak igyekezetét koronázza majd siker is. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad.


KOS ( III. 21 - IV. 20. )
Kosként pénzügyekben szerencsés heted lesz. Az őszi napsütés egészen elvarázsol és romantikus hangulatba hoz a héten. Pároddal több időt igényelsz kettesben, de ha ez nem is jön össze, az együtt töltött órák minősége kárpótol. Szingliként most erősebben vágysz egy párra, és Cupido meg is környékez ezen a héten.


BIKA ( IV. 21 - V. 20. )
Bikaként egy kis kihívással nézel szembe a héten, de ne aggódj, megfelelő magabiztossággal gond nékül boldogulsz majd. Pároddal egy kisebb kiruccanás kerül szóba, ami felvillanyoz titeket, és közös tervezgetésre ad alkalmat. Szingliként változás indul meg a szerelmi életedben, amit izgalommal élsz meg.


IKREK ( V. 21 - VI. 21. )
Ikrek vagy? Örömhírt kapsz a héten egy régi jó barátodtól vagy rokonodtól. Mosolyod másokra is átragad, pozitív kisugárzásodnak hála mindenki keresi a társaságod. Pároddal egy korábbi vita végre megoldásra lel, és harmónia költözik életetekbe. Ha nincs párod, most válsz késszé egy új kapcsolatra.


RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )
Ha Rák a horoszkópod, egy jó lehetőség adódik, amit kár lenne kihagynod. Persze mindenképp légy megfontolt, hisz több lehetőséged is adódhat pár napon belül, és a jót fel kell ismerd közülük. Szingliként egy régi jelölted bukkan fel ismét életedben. Párban egy kis féltékenység jelzi nem múló szerelmeteket.


OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )
Oroszlán vagy? Több fontos elintéznivalód adódik a héten, de szerencsére nagyon hatékony és energikus vagy, ezért nem okoz gondot kézben tartani a dolgokat. Pároddal vitától mentes, jó hetetek lesz, harmóniában telnek a napok. Ha nincs párod, egyedül is remekül vagy, ám Cupido csak erre várt, készíti is nyilát.


SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )
Szűzként egy kisebb szívességet kérnek tőled a napokban, és nem sokkal ezután magad is erre szorulsz majd. A hét bebizonyítja számodra, hogy az igaz barátok mindig számíthatnak egymásra. Pároddal felerősödnek a szexuális energiák, szingliként pedig két új hódoló is legyeskedni kezd körülötted.


MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )
Jegyed sikeres munkahetet ígér. Tele vagy ötletekkel, ügyességed pedig főnököd számára is szembetűnő lesz. Pároddal egyeztetnetek kell valamiben az álláspontotokat. Fontos a jó kommunikáció és a nyitottság. Szingliként férfiismerősöd bemutat barátjának, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültök.


SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )
Ha Skorpió vagy, a napokban többször is belefuthatsz olyan ajánlatokba, amelyek pénzben igazán megérnék számodra. Ha nincs párod, úgy érzed, egy kollégád vagy üzlettársad felől érkeznek feléd jelek. Kérdés, hogy nem csapnak-e be a receptoraid. Figyelj jól! Ha van párod, egy harmadik miatt aggodalmaskodhat. Nyugtasd meg!


NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )
Nyilas vagy? Ötletdús vagy a napokban, kreativitásod mind a munkában, mind a magánéletben tudod kamatoztatni. Pároddal egy örömteli hírt kapsz, ami mosolyt csal arcotokra egész héten. Ha nincs párod, lehet egy titkos hódolód. Vajon ki lehet ő? Nézz körbe és megsúgja a hatodik érzéket.


BAK ( XII. 22 - I. 20. )
Energikus vagy, így ha sportolni szeretnél, kiváló alkalom elkezdened vagy rendszeresítened az életedben. Pároddal egy jövőbeni utazás merül fel, mely ugyan nem feltétlenül jön össze, de a tervezgetés, álmodozás remek pillanatokat hoz. Ha nincs párod, barátnőd utazni invitál, ahol akár egy új kapcsolat is várhat.


VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )
Egy rokonodtól vagy barátodtól kéretlen tanácsot kapsz, de később beláthatod, volt helye, és segített a jó irányt meglelned. Párban most elmélyültök egymás életében, még inkább, mint eddig. Többet tudtok meg a másikról, hála a sok időnek kettesben. Szingliként izgalmas flört veszi kezdetét.


HALAK ( II. 20 - III. 20. )
Egy régen dédelgetett álmod sikerül most elérned, ha nem vagy rest egy végső hajrára: ha most próbálkozol, akkor végre révbe érhetsz. Ha kapcsolatban élsz, kedvesed a tanácsod kéri egy munkával kapcsolatos ügyben. Légy jelen teljes figyelmeddel! Ha nincs párod, útbaigazításért szólíthat le egy jóképű idegen.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…