Napi horoszkóp 2017. 09. 26.: Lesz mit a tejbe aprítanod kedden!

Napi horoszkóp 2017. 09. 26.: Lesz mit a tejbe aprítanod kedden!
Booking.com

Videó: Így lesz felnőtt nő a kisbabából

Frans Hofmeester holland filmkészítő…

A kedd a bőséggel, a megélhetéssel kapcsolatos görcsök elengedésének a napja lesz. Ma könnyebben megszabadulhatsz azoktól a félelmeidtől, hogy nem lesz elég pénzed valamire, vagy hogy nem vagy képes eltartani magadat és a családodat. Ezeket a félelmeket most azzal engedheted el a legegyszerűbben, ha beszélsz róluk, és ha ki mered mondani őket.


Kos
Az, hogy milyen módon nézed a világot, tökéletesen meghatározza azt, hogy mik történnek veled. Talán te is hallottad azt az Einsteinnek tulajdonított mondást, hogy csak kétféleképpen élheted az életedet: vagy abban hiszel, hogy semmi sem csoda, vagy abban, hogy minden csoda. Ma melyik nézőpontot választod?


Bika
Tele van félreértésekkel a környezeted. Úgy tűnik, hogy sokan értenek félre sok mindent, és te vagy az egyetlen, aki pontosan átlátod a helyzetet. Te vagy az, aki megteheted azt, hogy mindenkit felvilágosítasz, és mindenkinek elmagyarázod, hogy mi is a helyzet pontosan. Ez azonban időt és elszántságot igényel tőled.


Ikrek
Minden mindennel összefügg, és ezt meg is tapasztalod kedden. Ha ma változtatni akarsz egy helyzeten, akkor először talán a saját viselkedéseden kellene változtatnod. Akkor is, ha a viselkedésednek látszólag semmi, de semmi köze sincs ahhoz, amin változtatni akarsz. Ha magadon változtatsz, minden megváltozik körülötted.


Rák
A kérdések arra valók, hogy válaszoljunk rájuk. Úgy tűnik, hogy ezt egészen addig tudod, amíg nem tőled kérdeznek. Hétfőn ne félj a kérdésektől, és válaszolj rájuk bátran! Nem kell minden kérdésre csípőből válaszolnod, de fontos, hogy minden kérdésre keresd meg magadban a választ, és bátran mondd is ki azt.


Oroszlán
Ha szeretnél eredményesebb napokat, akkor érdemes átalakítanod a reggeleidet. Amilyen a reggeled, olyan lesz a napod is. Ha jó a reggeled, akkor lesz jó a napod. Ha vidám és energikus a reggeled, akkor az egész napod is vidám és energikus lesz, ez pedig a sikered egyik legfőbb záloga.


Szűz
Talán át kell alakítanod a terveidet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fel is kell adnod őket Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt tervezted, talán valamiből nem lesz annyi, mint amennyi optimális lenne (például időből, pénzből, stb.) de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod a terveidet. Elég, ha módosítod őket.


Mérleg
Lassíts! Igen, tudom, hogy azt hiszed, gyorsítanod kellene, és kapkodni szeretnél. Valójában azonban az oldaná meg a nehézségeidet, ha lassítanál. Azzal, ha nem akarsz mindent azonnal megoldani, azzal, ha nem akarsz mindent azonnal máshogy csinálni, máris sokat segítesz magadnak abban, hogy átlásd a dolgokat.


Skorpió
Hallgass a megérzésedre! Ha például azt érzed, hogy elmarad az esti programod, akkor nyugodtan számolj vele úgy, mintha tényleg elmaradna, hiszen el is marad majd. Fontos, hogy felismerd: a megérzéseid azért vannak, hogy segítsenek neked. Ezt a szerepüket csak akkor tudják betölteni, ha figyelsz rájuk.


Nyilas
Szükséged lenne náhány alternatív megoldásra ahhoz, hogy felpörgesd az energiaszintedet. A kávé ugyanis nem elég hatékony már. (Na jó, talán sohasem volt hatékony a számodra.) Próbáld ki a C-vitamint, amely segít energikusabbnak lenned. De az is jó, ha egy kis sporttal pörgeted fel magad.


Bak
Igazán határozottan tudod, hogy mit akarsz, és igazán keményen haladsz afelé. Könnyen lehet azonban, hogy valójában nem lenne jó neked, ha most ezt a célt elérnéd. Lehet, hogy van valahol egy jobb és hasznosabb cél a számodra. Lehet, hogy ma el kellene gondolkodnod azon, hogy milyen új cél lenne jobb.


Vízöntő
A nyugodt alvás érdekébe sokféle trükköt bevethetsz: gyógyteák, illóolajok, meditációk segíthetnek. A legjobb azonban az, ha elintézel mindent, amit el kell intézned, és ha bátran megoldod azokat a bonyodalmakat, amelyeket eddig csak tologattál magad előtt. Ha így teszel, jól alszol majd.


Halak
Úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál, mégsem érsz el sikereket? Rosszul érzed: nem próbáltál meg mindent. Az az igazság, hogy pont a legkézenfekvőbb módszereket hagytad ki a számításból. Gondold át, mi a legkézenfekvőbb, és tedd meg, majd élvezd a munkád, a kézenfekvő megoldásod gyümölcseit!

SOKK: KIRABOLTÁK AZ SZTÁRBAN SZTÁR ÉNEKESÉT

Megalázó élményről mesélt. A Sztárban…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…