Napi horoszkóp 2017. 09. 26.: Lesz mit a tejbe aprítanod kedden!

Napi horoszkóp 2017. 09. 26.: Lesz mit a tejbe aprítanod kedden!

Fordulat Hajdú Péter és Sarka Kata válóperén

Úgy látszik, hamarosan véget ér Sarka…

A kedd a bőséggel, a megélhetéssel kapcsolatos görcsök elengedésének a napja lesz. Ma könnyebben megszabadulhatsz azoktól a félelmeidtől, hogy nem lesz elég pénzed valamire, vagy hogy nem vagy képes eltartani magadat és a családodat. Ezeket a félelmeket most azzal engedheted el a legegyszerűbben, ha beszélsz róluk, és ha ki mered mondani őket.


Kos
Az, hogy milyen módon nézed a világot, tökéletesen meghatározza azt, hogy mik történnek veled. Talán te is hallottad azt az Einsteinnek tulajdonított mondást, hogy csak kétféleképpen élheted az életedet: vagy abban hiszel, hogy semmi sem csoda, vagy abban, hogy minden csoda. Ma melyik nézőpontot választod?


Bika
Tele van félreértésekkel a környezeted. Úgy tűnik, hogy sokan értenek félre sok mindent, és te vagy az egyetlen, aki pontosan átlátod a helyzetet. Te vagy az, aki megteheted azt, hogy mindenkit felvilágosítasz, és mindenkinek elmagyarázod, hogy mi is a helyzet pontosan. Ez azonban időt és elszántságot igényel tőled.


Ikrek
Minden mindennel összefügg, és ezt meg is tapasztalod kedden. Ha ma változtatni akarsz egy helyzeten, akkor először talán a saját viselkedéseden kellene változtatnod. Akkor is, ha a viselkedésednek látszólag semmi, de semmi köze sincs ahhoz, amin változtatni akarsz. Ha magadon változtatsz, minden megváltozik körülötted.


Rák
A kérdések arra valók, hogy válaszoljunk rájuk. Úgy tűnik, hogy ezt egészen addig tudod, amíg nem tőled kérdeznek. Hétfőn ne félj a kérdésektől, és válaszolj rájuk bátran! Nem kell minden kérdésre csípőből válaszolnod, de fontos, hogy minden kérdésre keresd meg magadban a választ, és bátran mondd is ki azt.


Oroszlán
Ha szeretnél eredményesebb napokat, akkor érdemes átalakítanod a reggeleidet. Amilyen a reggeled, olyan lesz a napod is. Ha jó a reggeled, akkor lesz jó a napod. Ha vidám és energikus a reggeled, akkor az egész napod is vidám és energikus lesz, ez pedig a sikered egyik legfőbb záloga.


Szűz
Talán át kell alakítanod a terveidet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fel is kell adnod őket Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt tervezted, talán valamiből nem lesz annyi, mint amennyi optimális lenne (például időből, pénzből, stb.) de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod a terveidet. Elég, ha módosítod őket.


Mérleg
Lassíts! Igen, tudom, hogy azt hiszed, gyorsítanod kellene, és kapkodni szeretnél. Valójában azonban az oldaná meg a nehézségeidet, ha lassítanál. Azzal, ha nem akarsz mindent azonnal megoldani, azzal, ha nem akarsz mindent azonnal máshogy csinálni, máris sokat segítesz magadnak abban, hogy átlásd a dolgokat.


Skorpió
Hallgass a megérzésedre! Ha például azt érzed, hogy elmarad az esti programod, akkor nyugodtan számolj vele úgy, mintha tényleg elmaradna, hiszen el is marad majd. Fontos, hogy felismerd: a megérzéseid azért vannak, hogy segítsenek neked. Ezt a szerepüket csak akkor tudják betölteni, ha figyelsz rájuk.


Nyilas
Szükséged lenne náhány alternatív megoldásra ahhoz, hogy felpörgesd az energiaszintedet. A kávé ugyanis nem elég hatékony már. (Na jó, talán sohasem volt hatékony a számodra.) Próbáld ki a C-vitamint, amely segít energikusabbnak lenned. De az is jó, ha egy kis sporttal pörgeted fel magad.


Bak
Igazán határozottan tudod, hogy mit akarsz, és igazán keményen haladsz afelé. Könnyen lehet azonban, hogy valójában nem lenne jó neked, ha most ezt a célt elérnéd. Lehet, hogy van valahol egy jobb és hasznosabb cél a számodra. Lehet, hogy ma el kellene gondolkodnod azon, hogy milyen új cél lenne jobb.


Vízöntő
A nyugodt alvás érdekébe sokféle trükköt bevethetsz: gyógyteák, illóolajok, meditációk segíthetnek. A legjobb azonban az, ha elintézel mindent, amit el kell intézned, és ha bátran megoldod azokat a bonyodalmakat, amelyeket eddig csak tologattál magad előtt. Ha így teszel, jól alszol majd.


Halak
Úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál, mégsem érsz el sikereket? Rosszul érzed: nem próbáltál meg mindent. Az az igazság, hogy pont a legkézenfekvőbb módszereket hagytad ki a számításból. Gondold át, mi a legkézenfekvőbb, és tedd meg, majd élvezd a munkád, a kézenfekvő megoldásod gyümölcseit!

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…