Ezt üzeni másoknak a lábtartásod - Tudat alatt árulkodhat az idegességedről

Azt hinnéd, hogy egyáltalán nincs jelentősége annak, hogy tartod a lábadat, pedig az érzéseidről és a gondolataidról is árulkodik.


Minden testtartásnak, apró mozdulatnak is hatalmas jelentősége lehet arra nézve, hogy mit üzensz magadról másoknak, illetve hogy ők mit gondolnak majd rólad. Például egy egyszerű mimikával vagy néhány távolságra és testtartásra vonatkozó trükkel könnyedén szimpátiát kelthetsz másokban tudat alatt.


Egyes pozíciók a magabiztosságodat és a határozottságodat mutatják meg, mások viszont idegességet és bizonytalanságot tükröznek. Ezért is érdemes a legkisebb mozdulatokra is odafigyelni bizonyos helyzetekben, még a lábtartásodra is.Rengeteg mindenről árulkodik a lábtartásodEz is képes ugyanis árulkodni arról, hogy mi jár éppen a fejedben, vagy, hogy izgulsz-e a helyzet miatt, sőt, még azt is, hogy figyelsz-e a másikra.

Ezeknek az üzeneteknek pedig óriási jelentősége lehet akkor, ha például állásinterjúra mész, tárgyalsz valakivel, de még akkor is, ha csak egyszerűen nagyon szimpatikus szeretnél lenni a beszélgetőpartnerednek. A következő lábtartásoknak például erős, és nem minden esetben pozitív üzenetük van, ezért mindenképpen fordíts figyelmet rájuk tudatosan is, amikor szükséges.

ay1 e431e

Ha ilyen elegánsan ülsz, az magabiztosságot és céltudatosságot mutat, de azt is üzened vele, hogy precíz vagy, és a legapróbb részletekre is odafigyelsz.

 

 

ay2 91a3c

A csípőszéles, stabil terpesz határozottságról árulkodik, de azt is érzékelteti, hogy domináns és vezető személyiség vagy. Éppen ezért munkahelyen tökéletes póz, mert még magabiztosságot is ad.

 

ay3 fd779

Ha ülés közben az egyik bokádat a másik térdedre helyezed, azt üzeni, hogy elkötelezett vagy, kiállsz a véleményed mellett, és képes vagy harcolni az igazadért.

 

ay4 d43e3

A keresztbe tett lábak illedelmességet jeleznek, azonban a távolságtartás, az izgulás és a zárkózottság üzenetét is közvetíthetik rólad.

 

ay5 94b33

Ha úgy teszed a bokádat a másik térdedre, hogy közben előredőlsz és a lábadra támaszkodsz, akkor olyan makacs ember benyomását kelted, aki csakis a saját véleményét hajlandó elfogadni, és nem bírja a kritikát.

 

ay6 b257c

A bokánál keresztezett lábakkal azt mutatod, hogy független vagy, határozott, magabiztos, és senki nem tud eltántorítani a céljaidtól.

 

ay7 9b33c

Az egymás mellé helyezett, előre vagy kissé oldalra mutató lábfejek azt mutatják, hogy figyelsz a másikra, érdekel a mondandója, és tiszteletet érzel iránta.

 

ay8 556bd

Ha ugyanilyen pozícióban vannak a lábaid, csak ülve, az szintén hasonló jelentéssel bír, és azt is elmondja másoknak, hogy szabálykövető, udvarias ember vagy.

 

ay9 c2bf3

A kifelé néző térdek és a keresztezett boka idegességre és izgulásra utal, valamint negatív érzésekről árulkodik, ezért ha lehet, kerüld el inkább fontosabb helyzetekben.

 

ay10 b4aa4

Ha nem egyenesen, hanem másfelé mutatnak a lábfejeid, az is árulkodó. Ha oldalra, akkor azt mondják, hogy már indulnál, de ha egy társaságban valaki felé, akkor vele szimpatizálsz leginkább, vagy ő tetszik.

 

ay11 ffa25

Ha így ülsz, azzal azt jelzed, hogy bizonytalan és határozatlan vagy, nem szereted a túl nagy felelősséget igénylő dolgokat. Viszont azok, akik így ülnek, általában igen kedvesek másokkal.

 

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…