AZT HITTÉK RÁKOS DAGANATA VAN, DE MŰTÉT KÖZBEN AZ ORVOSOK TELJESEN LEDÖBBENTEK

Ilyet még ők sem láttak.

 

Az egyik ausztráliai kórházban épp egy hölgyet operáltak, mikor az orvosok váratlanul olyasmit fedeztek fel, amire nem számítottak.

A 30 éves beteg azért ment orvosi ellenőrzésre, mert furcsa dudorokat fezdezett fel a bőre alatt. A vizsgálat kimutatta, hogy a hölgy nyirokcsomói nagyon meg voltak duzzadva. Ekkor az orvosok rákos megbetegedésre gondoltak.

"Ez 100 alkalomból 99 esetben azt jelenti, hogy a betegnek rákos daganata van" - mondta a szakorvos, dr. Christian Bryant a CNN-nek.

De amikor az orvosok eltávolítottak egy nyirokcsomót a hölgy hónaljából, az fekete színű sejtekkel volt tele. A nyirokcsomót alaposan megvizsgálták, és ekkor derült ki, hogy a fekete szín azért jelent meg, mert a hölgy nyirokrendszere elkezdte kiválasztani a bőrében lévő tetoválásból származó tintát.

A hölgy 15 évvel azelőtt csináltatott tetoválást, és a szervezet védekezni kezdett a tinta ellen. Ez a fekete tinta halmozódott fel a nyirokcsomóban és erre hitték azt hogy rákos daganat lehet.

Az orvosok nem tudják megmagyarázni, hogyan lehetséges ez. Azt is elmondták, hogy ilyen esettel még nem találkoztak. Arra sem találtak magyarázatot, hogyan reagálhatott a nyirokrendszer ilyen módon a tetoválásra.

A hölgy ma már jól van, a nyirokcsomó duzzanatok elmúltak nála és semmilyen hosszú távú egészségkárosodást nem szenvedett. Nagyon örült annak, hogy a nyirokcsomóban végül is csak tintát, és nem rákos daganatot találtak az orvosok.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…