3 FRISS SPORTCIPŐ TREND

3 FRISS SPORTCIPŐ TREND
Booking.com

Kétkedésre semmi ok: a sportcipők jöttek, láttak, és egyértelműen győztek a divatrajongók körében. Manapság már ugyanúgy trendik lehetünk egy jól megválasztott tornacipőben is, mint egy 10 centis stilettoban. Ráadásul az előbbiben a lábunk sem fog megfájdulni.


Mióta a sportcipők meghódították a street style fotókat, egyre több inspirációt szerezhetünk: a közönséges farmertől a koktélruháig terjednek a lehetőségek, csak meg kell találni a stílusunkhoz leginkább passzoló megoldást.

Választhatunk a klasszikusok közül, hiszen a Converse Chuck Taylor, a Vans vagy a Stan Smith sosem megy ki a divatból, de ha valami frissre és modernre vágyunk, akkor nem lesz nehéz dolgunk az idei felhozatalt látva. A következő 5 fazonnal biztosan nem nyúlhatunk mellé idén!

1. EXTRÁN VASTAG TALP
Félreértések elkerülése végett: nem a jó 90-es évekbeli platformcipőkre gondolunk! Éppen hogy csak egy kicsivel vastagabbak idén a trendi surranók talpai, mint azt megszokhattuk. Ez a stílus különösen jól mutat fekete-fehérben.

rt1 86281

 


2. KÜLÖNLEGES ANYAGOK ÉS DEKORÁCIÓ
Ha valami csajosabbra vágysz, érdemes körülnézni a virágokkal hímzett, vagy éppen applikációkkal telepakolt sportcipők között. Az idei ősz egyik kedvenc mintája a csillag is megjelenhet hímzésként.

Ha tetszik az irány, de a mintákkal még barátkoznál, érdemes körülnézni a szokatlan anyagok között: a bársony vagy épp szaténborítás is igencsak jól áll némelyik cipőnek.

ft1 dcd49

 


3. MINIMÁL EZÜST
Ha a sima fehér cipőt már unalmasnak éreznénk, itt a felturbózott változat: az ezüst. Bármilyen outfittel jól mutat, amit eddig fehér cipővel hordtunk, csak egy fokkal frissebb lesz az összhatás. Esti programokhoz, elegáns összeállításokhoz is szuper választás!

as1 f5aed

 

Additional Info

A világ új kedvence az átlátszó, virágos rúzs

Egy rúzs, amit igazi virágdarabokkal dobtak fel A Kailijumiei rúzsok szinte minden nő…

A 86 Éves Férfi Dicsekszik, Hogy A 20 Éves Menyasszonya Terhes…

A 86 éves férfi negyedéves rutinellenőrzése megy az orvosához.A doki megkérdezi tőle,…

100 Híres Filmből Válogattak Össze Jeleneteket Egy Videó-Kliphez.

Hihetetlenül jól sikerült kollázs-klip járta be a napokban a világhálót. Mark Ronson és…

3 csillagjegy, akik valósággal rettegnek a szerelemtől

A szerelem a világ legcsodálatosabb érzése, azonban vannak, akik félnek attól, hogy…