3 FRISS SPORTCIPŐ TREND

3 FRISS SPORTCIPŐ TREND

ELKÉPESZTŐ, HOGYAN UTÁNOZZÁK EZEK AZ EMBEREK A HANGSZEREKET!

Ma egy olyan videót hoztunk el nektek,…

Kétkedésre semmi ok: a sportcipők jöttek, láttak, és egyértelműen győztek a divatrajongók körében. Manapság már ugyanúgy trendik lehetünk egy jól megválasztott tornacipőben is, mint egy 10 centis stilettoban. Ráadásul az előbbiben a lábunk sem fog megfájdulni.


Mióta a sportcipők meghódították a street style fotókat, egyre több inspirációt szerezhetünk: a közönséges farmertől a koktélruháig terjednek a lehetőségek, csak meg kell találni a stílusunkhoz leginkább passzoló megoldást.

Választhatunk a klasszikusok közül, hiszen a Converse Chuck Taylor, a Vans vagy a Stan Smith sosem megy ki a divatból, de ha valami frissre és modernre vágyunk, akkor nem lesz nehéz dolgunk az idei felhozatalt látva. A következő 5 fazonnal biztosan nem nyúlhatunk mellé idén!

1. EXTRÁN VASTAG TALP
Félreértések elkerülése végett: nem a jó 90-es évekbeli platformcipőkre gondolunk! Éppen hogy csak egy kicsivel vastagabbak idén a trendi surranók talpai, mint azt megszokhattuk. Ez a stílus különösen jól mutat fekete-fehérben.

rt1 86281

 


2. KÜLÖNLEGES ANYAGOK ÉS DEKORÁCIÓ
Ha valami csajosabbra vágysz, érdemes körülnézni a virágokkal hímzett, vagy éppen applikációkkal telepakolt sportcipők között. Az idei ősz egyik kedvenc mintája a csillag is megjelenhet hímzésként.

Ha tetszik az irány, de a mintákkal még barátkoznál, érdemes körülnézni a szokatlan anyagok között: a bársony vagy épp szaténborítás is igencsak jól áll némelyik cipőnek.

ft1 dcd49

 


3. MINIMÁL EZÜST
Ha a sima fehér cipőt már unalmasnak éreznénk, itt a felturbózott változat: az ezüst. Bármilyen outfittel jól mutat, amit eddig fehér cipővel hordtunk, csak egy fokkal frissebb lesz az összhatás. Esti programokhoz, elegáns összeállításokhoz is szuper választás!

as1 f5aed

 

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Idióta generáció vagyunk: okos…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…