Ez a nő három éve ugyanazt a ruhát hordja a munkahelyén. Ha megtudod miért teszi, te is el fogsz gondolkodni

Ez a nő három éve ugyanazt a ruhát hordja a munkahelyén. Ha megtudod miért teszi, te is el fogsz gondolkodni

Jön a Star Wars ruhakollekció

Az angol gyökerekkel rendelkező…

Az egész akkor kezdődött, amikor egy átlagos hétfő reggel nem tudta, mit vegyen fel egy fontos üzleti megbeszélésre...

Matilda Kahl egy átlagos hétfő reggel nem tudta, milyen ruhát vegyen fel egy fontos üzleti megbeszélésre. A legtöbb nő biztos ismeri ezt a problémát. A nő New York-ban dolgozott egy nagy reklámügynökségnél művészeti vezetőként. Mindig is szabad kezet kapott azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát visel az irodában. De azon a hétfő reggelen minden megváltozott...

Matilda Kahl rájött, hogy semmi kedve minden napot ugyanazzal a problémával kezdeni. Nem akart a ruha miatt idegeskedni ezért egy biztos pontot kreált az életében. Aznap ugyanis elkésett a munkahelyéről mert nem tudta, mit vegyen fel. A hölgy azt is tudta, hogy férfi kollégáit mindig komolyan veszik a munkahelyen, attól függetlenül milyen ruhában vannak. Ő pedig minden reggel bizonytalan volt azzal kapcsolatban, mit is vegyen fel.

Úgy döntött, hogy egyenruhát fog hordani a munkahelyén ezért 15 egyforma fehér selyemblúzt és fekete bő szárú nadrágot vásárolt. Ettől a naptól fogva minden nap fekete nadrágban és fehér blúzban ment be a munkahelyére. Vett egy kabátot is, ami jól illett az együtteshez, amit hideg időben hordott. Az összes ruhát egy napon vette meg, elég nagy összeget kellett költenie erre. Pontosan tudta, hosszú távon mennyi pénzt takarít meg ezzel.Sokan kérdezősködtek a döntésével kapcsolatban. Sokan egyáltalán nem értették, miért szeretne minden nap ugyanolyan blúzt és nadrágot hordani. Matilda nem értette a reakciókat és sokszor a férfi öltönyökre hivatkozik. A férfiak végül is nem egyenruhát hordanak? Ezt öltönynek hívják, nem? Az öltöny használata pedig eléggé elfogadott manapság, ugye? Van olyan munkahely, ahol a férfiaknak kötelező öltönyt hordani.Döntésével arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a hölgyekre igen nagy nyomás nehezedik, mert sokan elvárják tőlük, hogy minden nap tökéletes ruhában jelenjenek meg a munkahelyükön. Mostantól Matildának már nem kell arra gondolni, mit vesz fel másnap mikor munkába megy. Az egyenruhája nagyon sok időt megtakarított számára és nagyon örül, hogy meghozta ezt a döntést.

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Már nincs túl sok hátra ebből az évből,…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…