Egy vak ember egy nyertes lottószelvénnyel a kezében megkérdezi az embereket, hogy nyert-e. A reakciókra nincsenek szavak

Egy vak ember egy nyertes lottószelvénnyel a kezében megkérdezi az embereket, hogy nyert-e. A reakciókra nincsenek szavak
Booking.com

Az ősz egyik legvarázslatosabb színe: bordó köröm minták

Ha ősz, akkor előjönnek a sötétebb…

A szíved is beleremeg abba, ahogyan az emberek reagálnak. Ilyen romlott világban élünk...


Egy tökéletesen látó fiú vaknak adja ki magát, és egy 500 dollár értékű nyertes sorsjeggyel szólítja le az embereket, hogy ezt a sorsjegyet most adta valaki a kezébe, és mondják meg neki, hogy valóban nyert-e a szelvénnyel. A járókelők reakciója hihetetlen, nem hiszünk a szemünknek.

Csak mi vagyunk naivak, hogy azt gondoltuk, hogy az emberek nem olyan gerinctelenek, hogy szemrebbenés nélkül rávágják, hogy ez bizony nem nyert, és zsebre rakják a szelvényt? Vagy a legrosszabb, amikor valaki szó nélkül sarkon fordul, a nyertes jeggyel a kezében.

Viszont amikor a hajléktalanokhoz fordul a srác ugyanezzel a szöveggel, teljesen más lesz az eredmény. Boldogan segítenek a fiúnak, és őszintén örülnek neki, hogy nyert a szelvénnyel. Eszükbe sem jutott volna elrohanni a nyereménnyel.

Azoknak, akik a legkevesebbjük van, néha mégis a leggazdagabbak...és akinek tömött tárcája van, sokszor nyomorultabb életet él, mint egy koldus.


 

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…