Miért ciki moziba menni?

Miért ciki moziba menni?
Booking.com

MOST JÖTT A HÍR! LECSERÉLI SEBESTYÉN BALÁZST AZ RTL

Ha ez igaz, nagy érvágás lesz mindenki…

Az első randi nagy jelentőséggel bír, ezért nem mindegy, hol találkozunk először. Van olyan, hogy egy randi kimenetele már a hely kiválasztásakor előrelátható. Van olyan hely, ahol egymásra tudtok hangolódni és van, ahol nem. Persze embere válogatja, hogy kinek mi tetszik, de a többségnek ezt a helyet nemcsak az első, hanem akár az azt követő néhány randi alkalmával is csak fokozott előrelátás mellett érdemes kipróbálnia.

De mitől is lehet alkalmatlan a mozi arra, hogy éppen ott randizzatok?

Az első randi a megismerkedésről, a másik feltérképezéséről szól, ami egy moziban kivitelezhetetlen. Ez nem más, mint egy két órás csendben üldögélés kettesben, a beszélgetés helyett. Azt sem tudod, ki ül melletted valójában, hiszen valószínűleg teljesen idegen még számodra a másik. Zárt helyiség, feszengés, hogy vajon átkarold a másikat vagy sem, hogy ő vajon át fog-e karolni vagy sem. A legrosszabb mégis az, ha sikerül valami olyan klasszikus filmre beülni, aminek köszönhetően kipihened fáradalmaidat, vagy éppen látványosan unod magad, amitől meg a másik fogja magát kellemetlenül érezni.

A mozis randi alkalmával együtt is vagytok, meg nem is. Kérdéseidre nem sok választ kapsz, legfeljebb csak annyi derül ki, hogy van-e köztetek vonzalom vagy sincs.

A ciki helyzetet mégis mentheti az, ha mozi után vagy előtt beültök egy kávézóba vagy étterembe beszélgetni, vagy egy közös sétára mentek egy nyugodtabb helyre. A randevú lényege, hogy a két fél egymásra tudjon figyelni, megismerjék egymást, miközben valami közös programon vannak épp, és nem szótlanul ülnek egymás mellett.

De ha mindezek után mégis úgy döntesz, hogy moziban szervezed meg az első randit, mindenképp válassz valami jó filmet, amin mindketten jót tudtok szórakozni, és ami a következő alkalommal akár egy jó beszédtéma is lehet.

Te voltál már randizni moziban?

uuu cb16c

Mindig kidobtad a neylonzacskót? Ezentúl te sem fogod!

Ahhoz, hogy gazdaságosan éljünk,…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…