11 furcsa találmány, amiről nem hinnéd, hogy létezik - nem állítjuk, hogy mind életbevágó!

11 furcsa találmány, amiről nem hinnéd, hogy létezik - nem állítjuk, hogy mind életbevágó!

Hihetetlen: Sarka Kata megtalálta ikertestvérét? - fotók

Sarka Kata is készül a karácsonyra,…

Melyiket vinnéd haza?
Világunk tele van különleges, egyedi és érdekes találmányokkal, amelyek csak a világ egy-egy szegletében használatosak. Az alábbi tárgyak elég meghökkentőnek tűnnek, de tény és való, hogy hasznos célokat szolgálnak!

Kacsacsőr - szájkosár

gg1 203ab

 

Ez a helyes megoldás a hagyományos szájkosárhoz hasonlóan elkerüli, hogy a kutyád megharapjon vagy megmarjon bárkit is, mégis sokkal jobb ránézni, mint a vasból készült, kalitkaszerű eredetire.

 

Babaruha parkettához

gg2 0361a

 

A kisbabák imádnak kúszni-mászni, miért ne takaríthatnának közben? A parketta csillogó fénye a legkisebb családtagon nem fog múlni!

 

'Strucc' sisak

gg3 45f53

 

Szívesen a gondolataidba merülnél, de zavarnak a külvilágból származó ingerek? Ha ezt a sisakot a fejedre húzod, semmit nem fogsz látni és hallani a környezetedből és anélkül vonulhatsz el a világ zajától, hogy remetebarlangot kéne keresned.

 

Esernyő egész testre

gg4 95cc2

 

Hiába védjük a fejünket az eső elől, ha közben a kabátunk háta vagy ujja teljesen elázik. A hagyományos esernyő gyenge pontjait kiválóan kiküszöbölheted ezzel az egész testet körbefogó ernyővel és megúszhatod szárazon a legnagyobb esőt is!

 

Rolleres babakocsi

gg5 1208a

 

A kisbaba sétáltatás és a sportolás ezentúl nem zárja ki egymást! Ezzel a szuper ötletes babakocsival a szülők is felfrissülhetnek, míg a kicsi szellőzik. Persze csak óvatosan az útszéli padkákkal!

 

 

Vasaló-bögre

gg6 3e3f1

 

Uraim, a képen a bögre a lényeg, ami forró kávéval a belsejében hatékony kis vasalóvá változik. Én inkább csak fekete ingeket mernék vele 'vasalni', a fehérek maradjanak a hagyományos vasalóra...

 

 

Sajtreszelő

gg7 08cba

 

Annyira macerás dolog a sajtreszelés! Kivéve persze, ha ilyen elmés szerkezettel csináljuk, ami egyszerre préseli előre és reszeli le a sajtot. Ezt még a gyerekek is örömmel használnák!

 

Impozáns akvárium WC-be

gg8 e7f11

 

Ilyet csakis Ázsiában találhattak ki! A tartályok természetesen a falba rejtve találhatók, az akvárium csak dekoráció.

 

'Füves' papucs

gg9 10b65

 

Nincs is jobb, mint mezítláb a füvön lépkedni, igaz? Ezzel a papuccsal a nap minden percében érezheted a kellemes bizsergést a talpadon! Tényleg szuper ötlet, hiszen a 'füves' papucs serkenti a vérkeringést a talpakban és segít fenntartani az egészséges lábboltozatot.

 

Mobil zsebkendő

gg10 1a64d

 

Mit nem adnék allergiaszezonban egy ilyen fejfedőért! Nem kéne a táskában kotorászni az életmentő zsebkendőért, csak letépnék egy darabot a tekercsből és kész. Az esztétikai hátrányaitól most tekintsünk el...

 

Hajszál-felfogó

gg11 84adf

 

Hosszú hajúaknál igen kellemetlen, amikor az ember a saját hajszálával találkozik az ételben. Ha ezt a kedves kis tárgyat az arcodra helyezed, megakadályozhatod a hajszálak levesbe hullását. Bár, ahogy elnézem, a kedves kis virág alakú tárgy attól még beleeshet a levesbe...

Új főnökével, Andy Vajnával kekeckedik Sebestyén Balázs

Ma, azaz hétfőn hajnalban indult el…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…