Két hét házasság után a feleség beadja a válást. Hogy miért? Szakadunk a nevetéstől!

Egy 28 éves egyiptomi nő két héttel az esküvő eltelte után adta be a válókeresetet. Hogy miért döntött ilyen lépésre? Az esküvő után a férj teljesen megváltozott, de nem úgy, ahogy a legtöbben gondolnánk.

 

l 87fb1

 

Nos a férj nem kezdett el durván bánni a feleségével, épp ellenkezően. Az esküvő után minden nap nekifogott takarítani, a feleséget még a porszívó közelébe sem engedte. Ez egyáltalán nem tetszett a fiatal arának, olyannyira, hogy az utolsó veszekedésnél beadta a válókeresetet.

A feleség ugyanis új helyre tette volna az okostelevíziót, ám a férj nem engedte neki.
Samar M. kijelentette, nem tudja elviselni férje új szokását. A férj, Mohammad S. egy ruhaüzlet tulajdonosa, és mivel az üzletben van menedzsere, minden idejét otthon tölti, takarítással. A férfi nem volt mindig ilyen, az ara anyósa is ezt támasztja alá.

“A férjem egy igazi háziasszony. Ő a nő a lakásban. Semmihez nem nyúlhatok hozzá, mindent ő intéz el a főzéstől kezdve a takarításon át. Semmiről nem lehet véleményem, még arról sem, hogy hova kerüljön a televízió.” – nyilatkozta magából kikelve a feleség.

Nem ez az első gyors válás a muzulmán világban. Tavaly egy Szaud Arábia-i férfi azért vált el feleségétől kis idővel az esküvő után, mert a nászéjszaka édes pillanatai helyett a feleség inkább az okostelefonján lógott... egész éjszaka.

A férfi megpróbálta elvenni a nő telefonját, de az igencsak ellenállt, mondván, fontosak neki a barátai. A férj egy kis ideig még próbálkozott, majd idegesen otthagyta újdonsült feleségét, és másnak beadta a válást.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…