Válassz egy hieroglifát és tudd meg, mire vágysz a legjobban a szíved mélyén

A nyolc közül melyik kínai írásjel áll hozzád a legközelebb?


A színeknek különleges hatása van az életünkre. Több kutatás is alátámasztotta, hogy lelkiállapotunktól függ, épp melyik szín tetszik. A színeket most kínai írásjelekkel kombináltuk, válassz egyet és tudj meg magadról egy fontos dolgot!

Az alábbi írásjelek közül melyik tetszik a legjobban? Értékelést lásd lejjebb!

qq cec43

 

1. 'Szerelem' írásjel

 

70 5040b

 

A piros szín mutatja a vágyadat az iránt, hogy befolyásos és elismert légy, hogy sikereket érj el és hogy maximálisan ki tudd használni az életet. Hiányoznak az életedből az erős érzelmek és az a személy, aki mindezt el tudná neked hozni, talán ezért választottad ezt a logográfiát.

 

2. 'Hit' írásjel

71 ad11d

 

Elvesztél a gondolataid hálójában és azt szeretnéd, hogy ötleteid és vágyaid végre a valóságban is testet öltsenek. Keresed a módját annak, hogyan tehetnél szert különleges képességekre és ellenállhatatlan vonzerőre. Ebben a pillanatban az inspiráció hiányzik az életedből, az a forrás, ami hasznosat hozhatna számodra.

 

3. 'Örökkévalóság' írásjel

72 87bc3

 

A fekete szín szimbolizálja a vágyat, hogy legyőzz minden dühítő tényezőt. Újra akarod tervezni az életedet és megpróbálni kiküszöbölni még olyan dolgokat is, amelyek nem is tőled függnek. De az állandó múlton való rágódás azt az érzetet kelti, hogy egy ördögi körbe kerültél. Megfosztod magad a pihenéstől, nem tudsz másra gondolni, csak arra, ami zavar és épp ezért a legfontosabb, ami most nagyon hiányzik neked, hogy meg tudj állni egy kicsit.

 

4. 'Erő' írásjel

73 038fd

 

A sárga szín jelenti a szabadulás vágyát egy olyan helyzetből, amit már régóta képtelen vagy uralni. Vágysz a boldogságra. Ebben a pillanatban elfogadást és tiszteletet akarsz kapni, mert úgy érzed, hogy csak ez adhat erőt a folytatáshoz.

 

5. 'Harmónia' írásjel

74 d1461

 

Arra vágysz, hogy növeld az önbizalmadat, kerül, amibe kerül, de ugyanígy keresed, hogyan tudnál a lehető leginkább javítani az életviteleden. Szeretsz másokat tanítani és szimpatikus akarsz lenni az emberek szemében. Az hozná el számodra a legnagyobb harmóniát, ha tanító lehetnél.

 

6. 'Boldogság' írásjel

75 a547d

 

Nagyon vágysz a pihenésre. Elfogadó környezetben szeretnél tartózkodni, ahol élvezheted a belső békét. A konfliktusok sok erőt kivesznek belőled, így hát nagyon sok dolgot próbálsz figyelmen kívül hagyni. Arra van a legnagyobb szükséged, hogy saját magaddal is foglalkozz és megengedhesd magadnak azt a luxust, hogy úgy pihenj, ahogy szeretnél.

 

7. 'Titok' írásjel

76 23afc

 

Harmóniában élsz, feszültségek nélkül. Nyitott vagy az új érzelmekre és gondolatokra. Ennek ellenére, nem tűnsz egyszerű embernek, titokzatos személyiség benyomását kelted, aki ismer egy titkot, de nem akarja elárulni senkinek.

 

8. 'Igazság' írásjel

77 ade5f

 

Mindennemű behatástól meg akarod magad védeni, hogy senki se tudjon bántani téged. Ugyanakkor nagy fáradt vagy és egyre nehezebb kordában tartani ezt a kimerültséget. Talán betelt a pohár az iskolában vagy a munkahelyen. Adj magadnak néhány nap szabadságot, hogy újra visszanyerd az erődet.

Tetszett a teszt? Oszd meg az ismerőseiddel is! Köszönjük!

NAGYON SOKAT FOGYOTT KIRÁLY LINDA. MOST ELMONDTA, HOGYAN CSINÁLTA

Hihetetlen és gyors változás... Király…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…