21 évesen hatalmas karokat növesztett magának, akár bele is halhat az őrültségbe

21 évesen hatalmas karokat növesztett magának, akár bele is halhat az őrültségbe
Booking.com

A 21 éves oroszországi Kirill Tereshin úgy gondolta, hogy a testépítés hagyományos módja – súlyemelés és proteinben gazdag diéta – túl időigényes és fárasztó lenne, ezért úgy döntött, hogy karjaiba szintetikus olajat, szintolt injekcióz.


Mint a legtöbb szintolt használó testépítő, Tereshin is kis mennyiségbenn kezdte az adagokat, aztán rájött, hogy ha azt akarja, hogy karjai hatalmasak legyenek nagy és állandó mennyiséget kell beadnia magának a szintetikus anyagból. Először csak 250 ml-t injekciózott a karjaiba, de ez nem járt nagy eredménnyel, ma már több literrel vitt be a testébe ebből a testidegen anyagból, ám teste többi része egyre nehezebben bírja ezt a “kúrát”.
Amint a fotókon is látszik, a férfi büszkén mutogatja izmait, annak ellenére, hogy karjai egyáltalán nem passzolnak más testrészeihez. Ám őt ez nem érdekli, mint ahogy a negatív kritikák sem, bevallotta, nem fog leállni az injekciókkal, és azt reméli, hogy egy nap majd megdönt jó pár testépítő rekordot.

 

ffff 57853

 

A férfi szenvedélye egyáltalán nem veszélytelen, akár bele is halhat az ember.

“Amikor nekifogtam 40 fokra emelkedett a lázam, az ágyban feküdtem és azt éreztem, hogy meg fogok halni, végül azonban helyre jöttem.” – mondta.Az orvosok arra figyelmeztették a fiatal férfit, hogy a szintol használat tüdőembóliát, idegkárosodást, fertőzéseket, fekélyeket, cisztákat és sztrokot okozhatnak, ez pedig akár halálhoz is vezethet. Ennek ellenére a testépítők körében igencsak népszerű ez a szintetikus anyag.

Sztárok, titkos tetoválásokkal

A tetoválás megállíthatatlan divat, és…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…