Egy férfi sosem tudná megunni ezt a nőkben! Őszinte vallomások, melyeknek te is örülni fogsz

Vajon mit szeretnek a férfiak a nőkben? Több tíz férfinak tettük fel ezt a kérdést azzal a reménnyel, hogy végre kicsikarjuk belőlük, mégis mi ébreszti fel bennük az irántunk érzett szenvedélyt és szerelmet? Válaszként a báj és a nőiesség hihetetlen egyvelegét kaptuk, és hidd el, lesz olyan pont, ami téged is meglep majd!

 

gg eac05

 

ESZMÉLETLENÜL PUHÁK VAGYTOK.

„A nők mindig olyan puhák! Imádjuk a párnácskáitokat és azt, ahogy hozzátok tudunk bújni.”

NAGYON JÓ AZ ILLATOTOK.

„Szeretjük a nők illatát. A sampon, a parfüm és mindenféle egyéb kence illatkeverékét, amit magatokra kentek. A nők fantasztikusan illatoznak, szinte mindig.”

AZOK AZ ANYAI ÖSZTÖNÖK...

„Egy nő sokkal védelmezőbb és melegebb a férfiakkal (legyen szó a férjéről, barátjáról, testvéréről), ha gyermeke van. És ha még főztök is nekünk, örökké szeretni fogunk!”

BIKINIBEN MINDIG DÖGÖSEN NÉZTEK KI.

„Képesek vagyunk belétek szeretni egy bikini miatt, amiben fantasztikusan néztek ki, bármennyit is nyavalyogjatok a kilók és az alakotok miatt.”

JÓ HALLGATÓSÁG VAGYTOK.

„Szívesen beszélek a barátnőmmel, amikor érzelmi gondjaim várnak megoldásra. Úgy érzem, ő bármelyik haveromnál jobban figyel rám, és segít megérteni, mi zajlik bennem.”

AZ, HOGY AZ ÉRZÉSEITEKRŐL BESZÉLJETEK, NEKTEK NEM PROBLÉMA.

„Sokszor azt hiszitek, minket nem érdekel, mert nem vagyunk olyanok, mint a barátnőitek, és mert nem áradozunk róla, mennyire boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk. Egyszerűen nekünk nehezebb kimondani ezt. Nektek sokkal könnyebb beszélni az érzéseitekről, nekünk nem.”

TÖKÉLETESEN BELEILLETEK A KARJAINKBA.

„Úgy tűnik, a női test tökéletesen kiegészíti a férfiét, főként akkor, amikor magunkhoz ölelünk titeket. Mennyei érzés!”

NEM FÉLTEK A KÖNNYEITEKTŐL, SEM AZ ÉRZÉSEITEKTŐL.

„Sokszor irigylem a nőket, amiért képesek kiadni magukból minden érzelmet. Mi, férfiak, is szeretnénk sírni meg toporzékolni, olykor pedig kisgyerekként viselkedni, de visszafogjuk magunkat, mert macsónak kell mennünk. Ez elég kimerítő.”

CSODÁLATOS A TESTETEK.

„Minden női test gyönyörű és egyedi. Egy nőt megnézni az utcán sokkal érdekesebb, mint a férfiakat bámulni. Van valami varázslat abban, ahogy a csípőtöket riszáljátok. Amint Shakira is énekli, hips don’t lie.”

NAGYON DÖGÖSEK VAGYTOK MAGASSARKÚBAN.

„Semmi sem szépíti meg úgy a lábaitokat, mint egy pár szexi magassarkú. Imádjuk ezt, még akkor is, ha így egy picit magasabbak lesztek nálunk. De azért tegyetek be valami kényelmeset a táskátokba. Eléggé idegesítő folyamatosan hallgatni, mennyire fáj a lábatok.”

GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK, MÉG PIZSAMÁBAN IS.

„Szeretjük nézni, ahogy kicsípitek magatokat, mikor a városba készültök. De van valami csodálatos abban, ahogy otthon vagytok, smink és vadító cuccok nélkül, mindössze egy nyúzott pólóban vagy pizsamában.”

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…