Tudod milyen a taupe szín? Ez lesz az új év legdivatosabb színe!

Az utóbbi években a bordó szín árnyalatai voltak a legdivatosabbak, de 2018-ban a rafinált, elegáns stílus hódít majd. A legelegánsabb és legközkedveltebb szín 2018-ban a taupe lesz.

 

Ezt a színt eddig leginkább a világos hajú hölgyek szemöldökfestéskor használták, de mára már a designerek kedvenc színe lett.

 

d12 a5df2

 

A taupe nagyon érdekes szín, ezért ma szeretnénk néhány szóban elemezni. A francia nyelvben a “taupe” szó egy olyan kis állat nevéből ered, amelynek nagyon szép szürkésbarna színe van. Ezért magyarul akár vakond szürkének is nevezhetnénk.

 

d13 b2e3c

 

A taupe színnek több árnyalata van, így mindenki saját ízlésének megfelelően variálhatja. Szép, hangulatos, elegáns szín, ezért a legjobb választás a lakás belső falainak festéséhez is.

 

1. Smink

 

d19 58ab4

d18 58ba7

 

A taupe szín árnyalatait már régóta használják a hölgyek a mindennapi sminkelésnél. Ha szemhéjpúderként, használjuk akkor a tekintetünk sokkal kifejezőbb lesz, és ha a manikűr is a taupe szín egyik árnyalatával készül, az tökéletes összhatást sugall.

 

2. Belső design

d17 d6324

d16 519a1

d15 e2431

d15 92609

Ha a lakás belső falai festéséhez a taupe valamelyik árnyalatát választjuk, sokkal kellemesebb lesz a lakás atmoszférája, mert ezek a világos színek nyugtatják a szemet. A taupe univerzális szín, használhatjuk fal festésnél, a mennyezet festésénél, de ugyanakkor lehet ilyen színű a függönyünk, a szőnyegünk, sőt a bútorunk is.

 

3. Öltözködés

d14 cd886

 

A bézs szín már évek óta hódít, de a taupe még ennél is nőiesebb. Lehet ilyen színű a cipőnk, a táskánk, a szoknyánk, a blúzunk vagy bármilyen kiegészítőnk. A taupe szín nagyon elegáns, ezért nem szabad élénk, domináns színekkel együtt viselni, mert elveszti a szépségét. A klasszikus színekkel remekül harmonizál.

Az az igazság, hogy a taupe szerény, finom szín, mégis elegáns aspektust nyújt a viselőjének. A divatvilágában elismert tény, hogy ez egy alap szín.

Kész, eldőlt: Csobot Adéllal maradhat kisfia, Nátán

Adél és Bence kisfia már 14 hónapos, a…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…