Melyik székre ülnél le? Fontos dolgot árul el a kapcsolataidról

Képzeld azt, hogy bemész egy kávézóba, ahol látsz három üres széket a pult előtt. Melyik székre szeretnél ülni? A jobb oldalira, a bal oldalira vagy a középsőre? A választásod fontos dolgot árul el a kapcsolataidról.
Melyik székre ülnél le? Fontos dolgot árul el a kapcsolataidról

 

 

aaa e799a
Melyik székre ülnél le? Fontos dolgot árul el a kapcsolataidról


Bal oldali székre ülnél?

Realista vagy. Nagyon magas az önbecsülésed, és nem engeded meg, hogy a negatív gondolatok behatoljanak a fejedbe. Vakon bízol a partneredben, megadod neki azt a szabadságot, amire szüksége van és amit meg is érdemel. Viszonzásképpen azonban sok mindent igényelsz a partneredtől.

Azt akarod, hogy ugyanazokat az erőfeszítéseket tegye, mint te. Tudod azonban, hogy nem minden érzés örök. Realista vagy, és tudod, hogy a szerelem nem mese. Miután elfogadtad azt a tényt, hogy a kapcsolat nem mindig napfényes és kiszámítható, elfogadod a partnered összes hiányosságát.

Nagy erőfeszítéseket teszel a kapcsolatodban, hogy működőképes legyen. De elfogadod, hogy minden ember más, mindenki mást szeret, mások a tulajdonságok is.

Ha igazán biztos vagy magadban, az érzéseidben és a partneredben, csakis akkor vagy hajlandó őt bemutatni a családnak, barátoknak.

 

Középső széket választod?


Tudod, hogyan irányíthatod magad. Amikor beleszeretsz valakibe, az elméd, a tested és a szíved egy emberhez kötődik. Teljesen lemondsz a kapcsolat érdekében mindenről, még akkor is, ha ez sebezhetővé tesz.

Ez azt is mutatja, hogy óriási a bizalmad a partnered felé. Nagy önkontrollal rendelkezel, de érzékenyebb vagy, mint mások. Mindig törődsz a pároddal, a nehéz időkben sem hagyod magára, támogatod őt. A problémák elkerülése nem a hobbid.

Szeretsz beszélni a partnereddel a problémákról, és fontos, hogy valamilyen következtetésre jussatok gond esetén. Akkor mindketten boldogok vagytok. Ne felejtsd el azokat a kis dolgokat is, amelyek szintén fontosak a kapcsolatban.

 

A jobb oldali széket választanád?


Egy kicsit titokzatos vagy. Először félsz, hogy megnyílj a partnered előtt, talán néhány negatív, régi személyes élmény miatt. Azonban, amikor kinyitod a szívedet végre, a legjobbat adod magadból a kapcsolatban.

Tisztességet és őszinteséget kérsz a partnertől, nem tolerálod a hazugságokat. Bár szenvedélyes szerelmes vagy, kezdetben félsz kiadni az összes érzésedet, félsz a sérüléstől.

Legyél óvatos, ez soha nem rossz, de vigyázz, nehogy túlzásba ess és ez a szeretteidet távol tartsa tőled.

100 év frizurái: ilyen hajszíntrendek uralkodtak a 20. században

Hajszínmustra a '20-as évektől egészen…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…