Melyik tárgyat láttad meg először ezen a képen? – Ilyen érzelmi állapotra utal

Melyik tárgyat láttad meg először ezen a képen? – Ilyen érzelmi állapotra utal

6 titkot kell ismernetek, hogy gyönyörű legyen a hajatok

Ugye ti is szeretnétek olyan hajat,…

Az érzelmek jobban vezérelnek bennünket és életünket, mint gondolnánk. Hangulatunk számos tényezőtől függhet, például: időjárás, kapcsolatok, emberek, események, váratlan fordulatok, gondolatok. Egy rövid, képes teszt segítségével pillanatokon belül kideríthető az, jelenleg milyen érzelmi állapotban vagy.

 

 

as 59d09
Melyik tárgyat láttad meg először ezen a képen? – Ilyen érzelmi állapotra utal

 

Kerékpár

A kerékpár szimbolizálja a belső egyensúlyt és a vágyakozást valami újra. Ha kiválasztottad, akkor meg akarod változtatni a környezetedet, újra szeretnéd értékelni az életedet. Szeretnél változtatni és ha rájössz mire is van szükséged, fogsz is tenni érte.

Kosár, benne almákkal

Ez a szimbólum a tudás, a bölcsesség, a személyes célok elérése és a boldogság.

Szögek

Az objektum erőszakot jelent. Harcolsz önmagaddal és a környező emberekkel is. Meglehetősen összetett érzelmi helyzetben vagy jelenleg és szeretnél végre nyugalmat magad körül, de a szívedben is.

Sisak

A harcos, a bátorság szimbóluma. Az, aki ezt az objektumot választotta, meglehetősen nagy és jelentős döntéshozatal kellős közepén áll és jelenleg nem tud döntéseket hozni. Nem tudod hova és merre tovább, mi a jó és mi nem.

Könyvek

Szimbolizálják a tudás vágyát. Vágy valami újra, keresel, kutatsz valami után. Valami hiányzik az életedből.

Kalapács

Az a személy, aki ezt az objektumot választotta, összeütközésbe kerülhet önmagával. mást diktál a szíved és mást az eszed, a kérdés, hogy melyikre hallgass.

Maszkok

Más embert mutatsz a külvilág felé, mint amilyen belül valójában vagy. Rettegsz a csalódástól, így véded magad. Nehezen nyílsz meg, pedig most van olyan személy a környezetedben, aki tényleg kíváncsi lenne rád.

Kép

Stabil érzelmi állapotban vagy és végre tisztázni tudsz egy számodra fontos ügyet.


Kerék

Olyan, mintha nem tudnál szabadulni a mókuskerékből. Csak mész, mész előre, megállás nélkül, de az utat, amin jársz nem igazán élvezed. Mennél más irányba, de az első lépéseket nehéz megtenni, mert félsz a bizonytalantól.

Kolbászok

Mély lelki problémáid vannak, amelyekre egy jó ideje nem tudsz megoldást találni. Inkább pótcselekvésekbe menekülsz, mert azt hiszed így nem kell tudomást venni a gondokról.

Rácsok

Az a személy, aki úgy döntött, hogy ezt választja, valószínűleg zárkózott és rettentően magányos. Egyedül érzi magát, szorong a múlt, a jelen, a jövő miatt. Ki fogsz törni a rácsok mögül, de ehhez erősnek kell lenned és akarnod is kell. Hidd el, a rácsok mögött egy új, színes, szép világ vár rád.

Létra

Nehéz úton jársz, de határozottan haladsz a céljaid felé. Néha megbillensz, néha elbizonytalanodsz, de soha nem adod fel, míg el nem éred a célodat.

Dobozok

Elrejted a személyiségedet, magadba zárod az érzéseidet. Egy kősziklának tűnsz kívülről, pedig belül mély és valós érzelmek tombolnak.

Baba

Vidám, gondtalan időszakodat éled. Sikereid vannak és játákosan fogsz fel mindent, emiatt kevesebb stressz is ér.

Szék

Most van az instabilitás, a stressz és a fáradtság ideje.

Tükör

Megmutatja nekünk, ahogy látjuk magunkat. A törött tükör tükrözi belső küzdelmünket, aminek következtében rosszul érezzük magunkat.

Fogó

Kapaszkodsz a múltba, pedig ideje lenne elengedned, ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Addig, amíg nem zárod le rendesen, boldog sem tudsz lenni igazán.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…