Ők aztán tényleg átalakultak: sztárok, akik nagyon sokat fogytak 2017-ben! 2017. december 21.

Nem kérdés: ők most már tényleg fantasztikusan néznek ki!
Szerencsések azok, akiket nem zavar, ha van rajtuk súlyfelesleg, az emberek nagy része azonban többnyire fogyni szeretne. Persze van, aki csak vágyakozik erre, és vannak, akik tesznek is érte, nem keveset.

A sztárok sincsenek ezzel másképp: nekik is meg kell küzdeniük a pluszkilókkal, és róluk sem olvad le egy varázspálca segítségével az a pár – vagy épp sok – pluszkiló. A világsztároknak persze rengeteg segítsége van, ha a fogyásról van szó, hiszen sokszor a legjobb dietetikusok és szakácsok állnak a háttérben, hogy sikerüljön elérni az álomalakot.
Kétségtelen, hogy itthon Tóth Vera fogyása volt a leglátványosabb: az énekesnő komoly munkával érte el, hogy közel 40 kiló lemenjen róla, most pedig jobban fest, mint valaha! A világsztároknál is sokan fogytak nagyon sokat, de a legsikeresebb kétségkívül Jonah Hill és Melissa McCarthy voltak – nézd csak, mennyire!


Vera külseje egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt évben.

vv1 b938a

 

Az énekesnő több mint 40 kilótól szabadult meg, majd kicsattan az energiától, és fantasztikusan néz ki. Bravó, Vera!

vv2 d93b8

 

Az énekesnő több mint 40 kilótól szabadult meg, majd kicsattan az energiától, és fantasztikusan néz ki. Bravó, Vera!

 

 

v bc561

 

Ábel Anita májusban kezdett életmódváltásba, augusztusra pedig látványosan lefogyott a színésznő. Anita elbúcsúzott a rendszertelen étkezésektől, az egészségtelen ételektől, és életében először végre farmersortot vehetett fel szupercsinos alakjára!

 

 

 

yy 9f423

 

Zimány Linda fogyása mögött nem a pluszilók állnak: a modell eltervezte, hogy elindul a Fitparádén, ehhez pedig kőkemény diéta és rengeteg edzés kellett. De Linda megcsinálta: az amúgy is csinos lány több mint 10 kilót fogyott, szuperizmos és nádszálkarcsú lett!

 

vv4 3ede8

 

Janet Jackson se semmi! A világsztár 30 kilót dobott le a szülés után, s a helyes étrend mellett ő a súlyzós edzésre esküszik, hiszen az szuperjól felgyorsítja az anyagcserét!

 

33 beeff

 

Leona Lewis mögött is sikeres év áll: az énekesnőn sosem volt sok súlyfelesleg, ám izmos és kifejezetten vékony sem volt, idén azonban elég sok mindent megváltoztatott az életében. Leona egy ideje vega, heti 4-5 órát edz, az eredmény pedig elég szembetűnő: a világsztár nagyon karcsú és nagyon szálkás lett!

 


 

Lena Dunham színésznő sem tartozott a karcsú sztárok közé, ám 2017 számára is a fogyásról szólt. Nála ennek a hátterében nem a kardióedzés vagy a szigorú diéta áll, sokkal inkább a pánikbetegség, a rémálmok és a betegségek. Nemrég egy nagyon őszinte posztban árulta el a Csajok sztárja, pontosan mi az a 20 dolog, ami a súlyvesztésének a hátterében áll.

 

jj 1836a

 

Melissa McCarthy-t sosem zavarta a súlya, pár hónapja azonban mégis az egészséges élet mellett döntött. Kivette az étrendjéből a felesleges szénhidrátokat és cukrokat, zöldségeket kezdett enni, az eredmény pedig 50 kiló mínusz!

 

iii 3f431

 

Emlékszel még a pufi Jonah Hillre? A színész mostanra új ember lett: 20 kilót dobott le idén, a változás pedig annyira látványos, hogy képeken is érdemes végignézned!

 


Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…