5 dolog, amire a félénkeknek figyelniük kell az első randin

5 dolog, amire a félénkeknek figyelniük kell az első randin
Booking.com

Te megtalálod a hibát?

Az érdekes feladvány megoldását lentebb…

Az online társkeresés sokban kedvez a kicsit visszahúzódóbb embereknek, akik a félénkségük miatt a személyes ismerkedés során kevésbé sikeresek. Az ilyen félénk, vagy a manapság egyre elterjedtebb kifejezéssel élve, introvertált személyiségnek is megvannak a lehetőségei, hogy sikeresek legyenek a randizásban. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni az első találkozáskor.

Mosolyogjunk
Ezzel nem hibázhatunk! A mosolygás a barátságosság legfontosabb ismérve, és megalapozza a kellemes alaphangulatot. Ha a randi alatt végig ügyelünk rá, hogy ne stressz határozza meg a mimikát, a beszélgetés is egyre oldottabb lesz.

Óvatosan az alkohollal
Egy-két pohár bornak lehet jótékony hatása, de semmiképp sem szabad abban bízni, hogy az alkohol majd könnyedebbé, és magabiztosabbá tesz. Sajnos amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tova is illan a hatása.


Készüljünk fel előre
Hogy ne álljon be a kínos csend, érdemes előre felkészülni pár kérdéssel, ami tovább gördíti a beszélgetést. Ha online társkeresőről van a randipartner, akkor sok támpontot adhat az adatlap, vagy a korábban váltott üzenetek.

Merjünk önmagunk lenni
Nem szabad tetszetősebb személyiség látszatát kelteni az eredményes randi érdekében. A görcsös megfelelni akarás helyett jobb nyugodtnak és érdeklődőnek maradni. Lehet a partnernek épp ez a fajta félénkség és visszahúzódó személyiség jön be.

Adjunk egyértelmű visszajelzést
A félénk társkeresőknek talán ez az egyik legnehezebb próbatétel egy randi során, hiszen visszajelzést kell adni, ami sokféle reakciót válthat ki a másikból. Mindig nyugodtan és határozottan kell kinyilvánítani a tetszésünk vagy nem tetszésünk, hiszen ettől függ a kapcsolat további sorsa.

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…