5 dolog, amire a félénkeknek figyelniük kell az első randin

5 dolog, amire a félénkeknek figyelniük kell az első randin

Erre nem számítottunk! Sarka Kata beismerte, hogy függő

Sokakat megdöbbentett. Bár Kata az…

Az online társkeresés sokban kedvez a kicsit visszahúzódóbb embereknek, akik a félénkségük miatt a személyes ismerkedés során kevésbé sikeresek. Az ilyen félénk, vagy a manapság egyre elterjedtebb kifejezéssel élve, introvertált személyiségnek is megvannak a lehetőségei, hogy sikeresek legyenek a randizásban. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet, hogy mire érdemes odafigyelni az első találkozáskor.

Mosolyogjunk
Ezzel nem hibázhatunk! A mosolygás a barátságosság legfontosabb ismérve, és megalapozza a kellemes alaphangulatot. Ha a randi alatt végig ügyelünk rá, hogy ne stressz határozza meg a mimikát, a beszélgetés is egyre oldottabb lesz.

Óvatosan az alkohollal
Egy-két pohár bornak lehet jótékony hatása, de semmiképp sem szabad abban bízni, hogy az alkohol majd könnyedebbé, és magabiztosabbá tesz. Sajnos amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tova is illan a hatása.


Készüljünk fel előre
Hogy ne álljon be a kínos csend, érdemes előre felkészülni pár kérdéssel, ami tovább gördíti a beszélgetést. Ha online társkeresőről van a randipartner, akkor sok támpontot adhat az adatlap, vagy a korábban váltott üzenetek.

Merjünk önmagunk lenni
Nem szabad tetszetősebb személyiség látszatát kelteni az eredményes randi érdekében. A görcsös megfelelni akarás helyett jobb nyugodtnak és érdeklődőnek maradni. Lehet a partnernek épp ez a fajta félénkség és visszahúzódó személyiség jön be.

Adjunk egyértelmű visszajelzést
A félénk társkeresőknek talán ez az egyik legnehezebb próbatétel egy randi során, hiszen visszajelzést kell adni, ami sokféle reakciót válthat ki a másikból. Mindig nyugodtan és határozottan kell kinyilvánítani a tetszésünk vagy nem tetszésünk, hiszen ettől függ a kapcsolat további sorsa.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…