9 dolog, amiért hálásnak kell lenned a gyerekkori legjobb barátodnak!

Függetlenül attól, hogy hány évesen találkoztatok, soha nem fogod elfelejteni gyermekkori legjobb barátodat. Nem csak arra tanított meg, hogy hogyan kell körberágni rudiról a csokit, de sok dolgot ő maga is veled ismert és tapasztalt meg.


Íme, kilenc dolog, amit mindenképpen meg kell köszönnöd a gyerekkori legjobb barátodnak. Természetesen a lista bővíthető és olyan hosszú is lehet, amilyen a barátságotok.

1. Első helyen azt, hogy a barátod
Kevesen tudták, hogy mennyire meg vagy szeppenve az első iskolai napodon, de ő odament és azt mondta: “Szia!”. Onnantól tudtad, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete volt. Örökké hálás leszel, hogy ő lett a barátod és nagyon szeretetteli dolog, ha ezt vele is tudatod.

2. Mindig veled tartott a susmusban
A gyerekek hajlamosak bajba kerülni, és szerencsére minden alkalommal, amikor neked támadt egy “jó ötleted”, ami végül nem túl jól sült el, a legjobb barátod ott volt melletted.
Nem minden döntésed volt jó döntés, de legalább nem kellett egyedül szembenézned vele.

3. Végtelen móka és a nevetés

Amikor a legjobb barátoddal voltál (és vagy ma is), garantált volt, hogy egy pillanat sem lesz unalmas. Biztosan van sok bennfentes poénotok és sokszor előfordul, hogy annyira nevettek, hogy majdnem bepisiltetek. Senki nem tud úgy megnevettetni, mint ő.

4. Mindig gyorsan megbocsátott neked
Ha van valaki, aki tudja, hogy nem vagy tökéletes, akkor az a legjobb barátod, és szereted, hogy szeret ezeknek a tökéletlenségeknek az ellenére is. Hálás vagy érte, hogy olyan sok mindent megbocsátott neked az évek során.

5. Kiálltok egymás mellett a gyűlölködők ellen
Nem mindenki értette meg úgy téged, ahogyan ő és ez fordítva is igaz, azonban az emberek nagyon gonoszak tudnak lenni. Szerencsére a legjobb barátod mindig ott volt melletted és támogatott ilyenkor. Jó, ha van egy ilyen barátja az embernek és ezért hálát kell adni.

6. A családod részévé vált, ahogy te az ő családja részévé
Ha gyerekkorodban nem nálatok voltatok, akkor náluk, ami azt jelenti, hogy már szinte a családba épültetek. Szeretted, hogy úgy mehetsz hozzájuk, hogy semmi feszengés nincs benned és olyan, mintha haza mennél.

7. Hagyta, hogy elkövesd a hibáidat, de őszintén elmondta a véleményét
A legjobb barátod őszinteségére mindig számíthatsz és mindig ott lesz melletted, ha szükséged van rá és segít megelőzni, hogy nagyobb bajod essék. Ha éppen olyan dolgot akartál elköveti, amiről tudta, hogy nem végződik jól, akkor is melletted állt.

8. A legmélyebb, legsötétebb titkaid is megőrzi
Mindent látott, a jót, a rosszat és a nagyon rosszat, de szerencsés vagy, mert nincsenek jobb helyen a féltve őrzött titkaid, mint a legjobb barátodnál. Úgy felnőni, hogy tudtad, valakiben mindig megbízhatsz, nagyon jó dolog. Ezért örökké hálás leszel.

9. Feltétel nélkül szeret
Valószínűleg ő volt az első, aki megtanított a valódi barátság értékére és arra, hogy az mindig feltétlen szereteten alapszik.

Örökké legyünk hálásak a gyerekkori legjobb barátunknak és reménykedjünk abban, hogy felnőttként is sok közös élményben lesz részünk. Mondjunk nekik minden alkalommal köszönetet és fejezzük ki a szeretetünket, mert megérdemlik!

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…