Ez a nő 63 évesen a súlya felére fogyott 7 egyszerű trükk segítségével

Ez a nő 63 évesen a súlya felére fogyott 7 egyszerű trükk segítségével
Booking.com

Véget ért a ValóVilág: mutatjuk, ki nyerte

Vasárnap este elérkezett a ValóVilág…

Ahogy öregszünk, a szervezetnek kevesebb energiára lehet szüksége és ez azt is jelentheti, hogy ha nem eszünk kevesebbet bizony hamar felszedünk néhány kilót.

 

Mikor Diane 59 éves lett, a kaliforniai Oakhurst-be költözött, ahol hirtelen rengeteg lehetősége adódott a szabadban való sportolásra és mozgásra.

A környéken rengeteg bicikli út, gyalogút volt és a fantasztikus klíma is hozzájárult ahhoz, hogy egyre több időt töltött kint a szabadban. Egy dolog azonban sokszor visszatartotta őt ettől.

Az évek során nagyon meghízott, 180 kg volt a súlya. Rengeteg diétát kipróbált már, de egyik sem hozott eredményt. Sokszor nem tudta elvégezni azokat a gyakorlatokat, amiket szeretett volna.

-Eljutottam arra a pontra, hogy muszáj volt lefogynom. Nem tudtam mozogni és ez nagyon rossz érzés volt, mondta a hölgy a Today-nek.

De aztán egyik nap minden megváltozott.

Diane éppen a Castle cím sorozatot nézte. A filmben két orvos beszélgetett, és az egyik azt mondta, mennyire fontos hogy megvalósítsuk álmainkat. Ha nem tesszük meg most, lehet hogy nem lesz rá időnk később.

-Ez azonnal hatott rám, mintha egy ébresztőóra szólalt volna meg. Nekem is voltak álmaim, és én is meg akarom valósítani őket. – mondta Diane.

 

https://www.facebook.com/1533367950063175/photos/a.1533421983391105.1073741828.1533367950063175/1533423946724242/?type=3&theater

 

 

Diane időközben el is indult útján és 100 kg-ot fogyott le. A Today-nak adott interjúban elmeséli, milyen lépések segítettek neki.

 

1. Kezdd el most
Senki sem fog téged sürgetni. “Senki sem lesz fiatalabb, de ha fiatal vagy könnyebben el tudod kezdeni. Én 59 évesen kezdtem el. Miért akarsz hat hónapot várni? Kezdd el most!

2. Lassan haladj előre
Diane úgy gondolja, kisebb lépésekkel haladjunk. Nem kell mindent azonnal megváltoztatni. Eleinte nehezen mozgott, a postaládáig is alig tudott kimenni, fájt a lába. Aztán egyre többet sétálgatott otthon, majd kint a környéken is. Végül eljutott arra a szintre, amire szeretett volna.

3. Keress segítséget
A legjobb az, ha van segítség. Legyen valaki az életedben, aki figyel rád és segít a nehéz időszakokban. Vannak csoportok, de Te is indíthatsz egyet!

4. Próbálj ki új ételeket
“Soha nem szerettem a halat. De kipróbáltam, megkóstoltam, aztán vettem egy pároló edényt és most abban készítem el a halas ételeket zsír nélkül. Igazán finom.”

5. Ne diétázz
Diane apró dolgokat változtatott meg életében. Nem kezdett el diétázni, hanem egyre több zöldséget evett, és kevesebb magas kalória tartalmú ételt fogyasztott.

6. Ne add fel
Lesznek majd akadályok, de a legfontosabb az, hogy soha ne add fel. Ha úgy érzed nem haladtál előre, ne add fel. Inkább nézz bele a tükörbe és figyeld, meddig jutottál már el.

7. Ne hagyj ki étkezéseket
“Az egészséges életmód minden nap egy döntés eredménye. Hozd meg a helyes döntést, minden nap. Ezek az apró döntések juttatnak el majd a végső célodhoz.”

A tudósok szerint ez a legjobb film első randira

Nem, nem romantikus vígjátékot…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…