Szerinted melyik virágot választja a pillangó? Válaszod felfedi, mi vár rád a párkapcsolatban: szakítás, megcsalás új szerelem, vagy házasság?

Ez a szórakoztató és pontos teszt segít kielemezni a párkapcsolatodat. Lássuk, milyen a temperamentumod, milyen a személyiséged egy párkapcsolatban. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a virágot, amelyről úgy gondolod, hogy a pillangó először rászáll majd.


Szóval, melyik virágot választottad? Lássuk, mit mond rólad!

 

Ha az A virágot választottad

Te boldogabb vagy, ha egy jó párkapcsolatban élsz.

Alkati elemzés: Nem olyan vagy, aki vakon belelép egy kapcsolatba, csak azért, hogy ne legyen egyedül. Azonban boldogabb vagy és jobban teljesítesz, ha együtt vagy valakivel, aki különleges számodra. Nagyon jól érzed magad egy igazán különleges emberrel és hatalmas élmény a legkisebb dolgok megtapasztalása is vele. Ilyenkor érzed igazán biztonságban magad. Úgy érzed, hogy egyedül élni elég unalmas, így nagy valószínűséggel próbálkozol társkereső oldalakon is. Nem az a típus vagy, aki csak akkor boldog, ha párja van, de nagyon fontos számodra, hogy egy olyat találj, akivel igazán boldog lehetsz.

Partner javaslat: Egy olyasvalaki való hozzád, aki a B virágot választotta.

 

Ha a B virágot választottad

Addig nem randizol, amíg meg nem bizonyosodsz meg róla, hogy megtaláltad a megfelelő személyt.

Alkati elemzés: Nem sokat gondolsz a szerelemre, de ez nem azt jelenti, hogy negatívan állsz hozzá. Úgy érzed, az élet túl rövid ahhoz, hogy az igaz szerelem megtalálása legyen a célja. Nem akarsz egyszerűen a randizás miatt találkozgatni emberekkel. A valódi szerelmet akarod megtalálni. Nem fogod beadni a derekad annak, akivel kapcsolatban nem vagy biztos, hogy tényleg és csakis az igazi lehet. Boldog és elégedett vagy akkor is, ha a hobbijaidnak hódolsz.

Partner javaslat: Jól kijönnél azokkal a személyekkel, akik a B vagy C virágot választották.

 

Ha a C virágot választottad

Élvezed a szabadságot és azt, ha egyedülálló vagy.

Alkati elemzés: Olyan típus vagy, ki boldog egyedül! Persze nem vagy olyan, aki nemet mondana a randizásra. Számodra fontos a szingli élet szabadsága. Független vagy és jól hozod meg a döntéseidet egyedül. Számodra nagyon fontos a saját időd, ezért úgy látod jónak, ha egyedül éled az életed. Ha megpróbálsz nem gondolni a randizás nehéz részeire, akkor képes leszel a pozitívan tekinteni a szerelemre és a romantikára.

Partner javaslat: Nehéz helyzetben van az, aki nem tudja garantálni számodra az “én időt”, ezért jó lesz olyat választanod, aki hasonlít rád! A legjobban azokkal jössz ki, akik a C virágot választották.

 

Ha a D virágot választottad

Szeretnél párkapcsolatban élni.

Alkati elemzés: Valóban szeretnél találkozni valakivel! Nagyon magányosnak érzed magad egyedül. Sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagy, ha van kire támaszkodnod. Amikor a boldogságra gondolsz, egy családot, szerelmet és barátokat képzelsz magad köré. Fontos számodra, hogy stabil emocionális kapcsolatokkal rendelkezz, mint a család, a házasság és a barátok. Örömödet leled a randizásban.

Partner javaslat: Olyan ember vagy, aki bármely partnerhez jól tud alkalmazkodni. Jól passzolnál egy olyan személyhez, aki az A vagy a D virágot választotta.

Egyszerű nyári jeges finomság

10 perc alatt elkészül ez a gyümölcsös…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…