Amilyen a nő lábtartása, olyan a természete…. ez így igaz!

Amilyen a nő lábtartása, olyan a természete…. ez így igaz!

Szabó Zsófi büszke cigány, és elnézést kért Kis Grófótól

Szabó Zsófi tegnap Hajdú Péternél járt…

Mint mindenben, a testünk tartásában is megvannak a magunk megszokott mozdulatai. Görnyed a vállunk, összekulcsoljuk a kezünk, terpeszben, vagy egymáson átvetve tartjuk a lábunk.


Persze, nekünk láyoknak idejében megtanítja az anyukánk, hogy nagy terpeszben társaságban egy úrilány nem üccsörög, de természetesen otthon, a saját komfortzónánkban ezt nem mindig tartjuk be.

Most lessük meg, mit árul el rólunk a lábtartásunk. Mert bizony az is árulkodik a jellemünkről, ahogy magunkat viseljük.


Melyik lábtartás jellemző rád? Válassz!

 

ccc 215fe

 

Több is lehet, hisz állunk is, ülünk is. Én abszolút B-D-F kombináció vagyok. És te?

A lábtartás

Kiegyensúlyozott, toleráns ember vagy, aki szereti a praktikus dolgokat. Környezeted tudja, hogy te hűséges és őszintén barátságos ember vagy. De csak azokkal, akiket megismertél és megszerettél, idegenekkel tartózkodóan viselkedsz.

B lábtartás

Élvezed a reflektorfényt. Temperamentumos vagy, olyan, aki tudja, mit akar, és ennek elérése érdekében meg is tesz mindent. Az ehhez szükséges intelligencia és erős jellem megvan benned, ugyanakkor kellőképpen rugalmas és józan is vagy. Az engedelmesség viszont nem jellemző rád, de ezzel te is tisztában vagy, ugye?

C lábtartás

Kemény a természeted, s ezzel könnyen megbántasz másokat, főleg akkor, ha ez a keménység fafejűséggel, rugalmatlansággal párosul. Pedig jó a közeledben lenni, mert brilliáns ötleteid vannak, s szándékodban is áll ezeket megvalósítani.

D lábtartás

Ambíciókból nincs hiány nálad, de a türelem nem a fő erősséged. Sürgetnél mindent, csak gyorsan-gyorsan, szaporán történjenek a dolgok, s ingerlékeny leszel, ha valami nem olyan ütemben történik, ahogy te szeretnéd.
Az adukártyák – kommunikációs készség, energia és dinamizmus – a kezedben vannak, de jó lenne, ha néha tudnál lassítani.

E lábtartás

Ez a lábtartás különösen gyakori a nők körében. Azt jelzi, hogy viselője még határozatlan, nem elég magabiztos. Viszont roppant tapintatos és vonzó.

F lábtartás

Nem számít, mi történik, te roppant magabiztos vagy, s ez a tulajdonság sosem hagy el. A jég hátán is megélsz, hisz bárhol és bármikor tudsz élni a képességeiddel, lehetőségeiddel.

G lábtartás

Őszinte, becsületes ember vagy, egyenességeddel azonban nem irritálsz másokat. Számodra fontosak azok a tulajdonságok, mint a pontosság, fegyelmezettség, pedantériád már szinte a mánia határát súrolja. Kívülről nézve kissé hidegnek látszol, de ez félrevezető. Hisz arany szíved van!

H lábtartás

Rád jellemző egyfajta várakozó, gyakran védekező, zárkózott viselkedés. Túl érzékeny vagy, nem bírod elviselni a legkisebb szemrehányásokat sem. Környezeted gyakran fél a reakcióidtól, ezért elkerül, s a kapcsolatok hiánya benned elszigeteltség érzéseket ébreszt, nem is véletlenül.

I lábtartás

Te nagyon határozatlan, túlságosan szigorú ember vagy. Tudod ezt, és idegesít is, de nem tudsz tenni semmit ellene. Gyakran elkerülnek az emberek, ezért magányosnak érzed magad.

J lábtartás

Nagyon parancsoló természetű vagy. Szereted mindig és mindenütt uralni a többi embert, épp ezért veled kommunikálni nem könnyű. Azonban, mikor hirtelen változások következnek be az életedben, s ez főképp a magánéletedre igaz, azonnal meglátszik, hogy nem is vagy te olyan magabiztos, mint amilyennek mutatod magad.

Nos, illik rád a leírás? Ugye, meglepően pontos. Talán érdemes ez alapján megfigyelni a környezetünket, megtudhatunk többet a körülöttünk élő emberekről is – szavak nélkül.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…