ÍGY ÉS ENNYIT KELL INNOD EGY NAP, HOGY EGÉSZSÉGES LEGYÉL!

ÍGY ÉS ENNYIT KELL INNOD EGY NAP, HOGY EGÉSZSÉGES LEGYÉL!
Booking.com

Nem lesz jelen a szülésnél Szabó Zsófi férje?

Szabó Zsófi nem szeretné ráerőltetni…

A jó közérzet és a megfelelő teljesítőképesség nagyban függ a kiegyensúlyozott folyadékfogyasztástól is. Lássuk, mire kell odafigyelni!

JÓ KEZDET
A szervezet alvás közben kb. fél liter vizet veszít az izzadás és a párolgás miatt. Annak érdekében, hogy energiával feltöltve és jó erőben indulj neki az új napnak, amilyen korán csak lehet, pótolni kell ezt a folyadékveszteséget. Már a reggeli előtt igyál meg egy pohár vizet!

A legkedveltebb ébresztőital kétségkívül a kávé. Nem csoda, hiszen a koffein felpörgeti a vérkeringést, lendületbe hozza a szervezetet, és az emésztésre is jótékonyan hat. A kávéfogyasztás azonban ne legyen több napi két-három csészénél, hiszen a túl sok koffein vízhajtó hatású.


A NAPI ALAP
Annak érdekében, hogy valóban meglegyen a naponta javasolt minimum két liter folyadék, tudatosan törekedj a rendszerességre. A legoptimálisabbak az ásványvíz vagy az édesítetlen gyümölcs- és gyógynövényteák. Mindig legyen a kezed ügyében egy palackban vagy pohárban víz, így biztosan nem feledkezel meg az ivásról.

ENERGIÁT!
Sokan csak akkor isznak, ha szomjúságérzést tapasztalnak, holott ez már a szervezet vészjelzése a súlyos folyadékvesztés miatt. Rendszeresen igyál tehát akkor is, ha nem vagy szomjas! Ha az esti órákat választod a mozgáshoz, sportolás közben ügyelj arra, hogy eleget igyál. Ilyenkor már ne fogyassz „pörgető” hatású italokat, például fekete teát.

A HATÉKONY PIHENÉS ZÁLOGA
Egy hosszú, fárasztó nap után semmire sem vágyunk jobban, mint egy kis alvásra. Ha nehezebben megy az elszenderedés, segíthet egy bögre mézes gyógytea. Ne az ágyban fekve fogyaszd el, hiszen a méz miatt még ajánlott fogat mosni!

A hónap sminktrükkje: metallic smokey eyes

Próbáld ki a szezon legizgalmasabb…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…