Milyen ágyat vásároljak a hálószobába? 3 Feng Shui szabály, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Milyen ágyat vásároljak a hálószobába? 3 Feng Shui szabály, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!
Booking.com

A 6 legnagyobb és legőrültebb szépség baki – VIDEÓ!

Van az úgy, hogy nem teljesen úgy…

Ha eddig még nem tudtad volna, létezik a Feng Shuiban egy olyan elmélet, mely szerint a hálószoba megfelelő berendezésével bevonzhatjuk az életünkbe az egészséget és a szerencsét. Azért, hogy ez megvalósulhasson, a Csi energia a felelős. Ezt az energiát másképp a sárkány kozmikus leheletének is nevezik, és fontos szerepet játszik a Feng Shuiban.


Mindannyian rendelkezünk egy ággyal és egy matraccal. Azonban nem elegendő mindössze a kényelemre szorítkoznunk, amikor a tökéletes fekvőalkalmatosságot keressük. Be kell tartanunk néhány további szabályt ahhoz, hogy a szerencse és az egészség a mi oldalunkon álljon.

A lakás valamennyi helyisége közül a kínaiak a hálószobára figyelnek oda a leginkább. Egy jó Feng Shuijal rendelkező háló ugyanis biztosítja a lakói számára azt a szükséges pozitív energiát, mely a boldog, sikeres életet garantálja. Minden ágynak és matracnak megvan a maga Csi energiája. Ha ez pozitív, az álom pihentető lesz, de ha egy negatív energiájú ágyban fekszünk, képtelenek leszünk a feltöltődésre.

Mit tegyünk hát annak érdekében, hogy magunkhoz csalogassuk a Csi jótékony hatásait?

Semmiképp se térjünk nyugovóra egy több mint 9 éves, hibás, recsegő-nyikorgó ágyban. Ezzel csak az akadályokat és a szerelmi bonyodalmakat vonzzuk magunkhoz.

A Feng Shui szerint, egy hálószobai ágynak egyetlen matraccal kell rendelkeznie. Amennyiben franciaágyad van, nem helyénvaló, ha két egyszemélyes matracból tevődik össze. Ez ugyanis hűtlenséget, válást eredményez, a használatától számított két éven belül.

Olyan matracot sem jó hazavinni, ami kisebb az ágykeretünknél. A rések ugyanis anyagi veszteséget, a karrierben sikertelenséget vonnak maguk után. Az olyan ágybetétek pedig, melyek kotyognak az ágykeretben, bizonytalanságot eredményeznek a párkapcsolatokban.

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…