Több mint 8 millióan látták, ahogy az anyuka cipőt kötni tanítja fiát

Több mint 8 millióan látták, ahogy az anyuka cipőt kötni tanítja fiát
Booking.com

Kirsten Johnson augusztusban mutatott be egy módszert, amivel már 2. alkalommal megtanulta kisfia a cipőfűző bekötést! Már több, mint 8 millióan látták ezt a videót!

A felnőttek számára egyszerű feladatok, mint például a cipőfűzők bekötése, igazi kihívás lehet a fiatal gyerekek számára. A hagyományos módszer azonban nem mindig a legcélszerűbb a demonstrációra, állítja Kirsten Johnson, az Unstoppable Mother elnevezésű webhely tulajdonosa. Az anyuka még augusztusban élő közvetítést tartott a Facebookon, amely során éppen kisfiát tanította meg cipőfűzőt kötni az általa „legegyszerűbb módszerként” emlegetett módon. Elmondása szerint így taníthatók meg legegyszerűbben a gyerekek a cipőkötésre.


Kirsten először egy teljesen hagyományos hurokkal kezd, mintha csak simán meg szeretné kötni a cipőjét, majd csinál egy másodikat is, de nem húzza össze teljesen, hanem kissé lazára hagyja őket. A laza hurkon aztán először a fűző egyik, majd a másik végét dugja át, végül pedig meghúzza az így keletkezett „nyuszifüleket”, és már kész is! Kirsten ez után megkéri hétéves kisfiát, hogy mutassa be a technikát, és – az anyuka elmondása szerint – csupán második próbálkozására sikerül is neki.

A videó nyilvánosságra kerülése óta több milliós nézettséget szedett össze és hozzászólások ezrei érkeztek rá. Ezek között persze voltak negatív kommentek is, de sokan őszinte hálájukat fejezték ki, amiért megosztotta velük módszerét.

 

sd 58ca8


A legmeghatóbb hozzászólók kétségkívül az autizmussal született gyermekek szüleitől érkeztek. Az egyik kommentelő sikeresen megtanította 11 éves hátrányos helyzetű kisfiát arra, hogy hogyan kösse be a cipőjét, pedig korábban soha semmilyen tudást nem sikerült magától átadnia neki.

Egy másik hozzászóló 14 éves kisfia nevében mondott köszönetet, aki autizmusa miatt nehezen bánik az ujjaival. Habár Kirsten a kommentek között kijelentette, hogy módszere nem feltétlenül a legtökéletesebb a cipőkötésre, ő maga és kisfia, Rylan is megdöbbentek, amikor látták a mérhetetlen mennyiségű pozitív visszajelzést:
„Csak annyit szeretnék mondani, hogy megmutattam a hétéves Rylanemnek a sok pozitív hozzászólást amiket a gyerekektől és a felnőttektől kaptunk, és amiben azt állítják, hogy segített nekik. Ez a kis fickó képtelen abbahagyni a mosolygást. Szóval köszönöm mindenkinek a rengeteg pozitív véleményt, amit olvashattam. Igazán lenyűgöző azt olvasni, hogy még egy autista gyermek is képes így megkötni a cipőfűzőjét, vagy hogy azok az anyukák is segíthetnek gyermeküknek cipőt kötni, akik elveszítették egyik kezüket.”

 

d 676b7


 

SÓS TEASÜTEMÉNY, MÉG KIHŰLNI SINCS IDEJE, MÁR ESSZÜK IS!

Könnyedén elkészíthető csoda, ha…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…