A válás leggyakoribb oka csillagjegyek szerint! Vigyázz, mert ebben te is hibázhatsz!

A válás leggyakoribb oka csillagjegyek szerint! Vigyázz, mert ebben te is hibázhatsz!
Booking.com

Kapcsolatonként változó, hogy miért válnak el leginkább az emberek. Leginkább a megcsalás, vagy az össze nem illés, elhidegülés okozhatja a problémát.


Nézzük melyik csillagjegynek mi lehet a legfőbb oka a válásra!

Szűz-elhanyagolás

Nagyon fontos a karrier, és a siker számára. Csak egy olyan partnerrel tud jól kijönni, akivel egy hullámhosszon vannak. Ha egy passzív, visszahúzódó emberrel hozza össze a sors, nem tart sokáig a közös útjuk.

Mérleg-pesszimizmus

Nagyon pozitív személyiség, tudja, hogy mindig jóra fordulnak a dolgok. Nehezen jön ki a negatív, pesszimista emberekkel. Hamar megszakítja a kapcsolatot azokkal, akik mindig csak visszahúzzák. Olyan partnert választ aki optimista, és boldogságot sugároz.

Skorpió-hazugság

Mindent meg tud bocsátani az életben, kivéve egy dolgot, mégpedig a hazugságot. Szerinte az őszinteség a legfontosabb a világon, és akkor is ki kell mondani az igazságot, ha fájdalmas. A hazug emberekkel hamar megszakítja a kapcsolatot.

Nyilas-lustaság

Nem bírja elviselni a lusta embereket. A Nyilas nagyon aktív, és állandóan a kalandos, változatos életet keresi. ha a társa nem tud vele lépést tartani, gyorsan faképnél hagyja. Olyan partnerre van szüksége, aki tökéletesen kiegészíti.

Bak-felelőtlenség

Aki nem tudja, hogy mit akar az élettől, és nem vállal felelősséget a tetteiért, az nincs mit keressen a Bak mellett. Ő ugyanis mindig tudja, hogy mi lesz a következő lépése, nagyon kiszámítható. Gondoskodó, és határozott partnerre van szüksége.

Vízöntő-konzervativizmus

Nem szereti a szabályokat, és olyan életre vágyik, ahol nem mondják meg neki, hogy mit, hogyan illik csinálni. Olyan partnerre vágyik, aki ösztönzi, és segítségére van, hogy kreatív ötleteit kivitelezze.

Halak-érzéketlenség

Nagyon érzékeny ember, és ezért csak egy olyan partner mellett érzi biztonságban magát, aki teljes mértékben odafigyel rá. Nem szereti az önző, tapintatlan embereket, de hamar befogadja a szívébe azokat, akik kimutatják érzéseiket.

Kos-társfüggőség

Független természetű, ezért nem tudja elviselni, ha partnere magához láncolja. Szükséges van a térre, és a magányos percekre. Ha nem kapja meg a kellő szabadságot, gyorsan válás lesz a vége a kapcsolatnak.

Bika-tiszteletlenség

Nagyon büszke, és tele van önbizalommal, ezért nem tudja elfogadni, ha valaki nem tartja tiszteletben őt. Hiába a szerelem, ezzel ő nem éri be, ha meg akarod tartani, akkor tisztelned kell mindenképp.

Ikrek-hasonló hozzáállás

Az Ikrek nem tudja elviselni hosszútávon az antiszociális emberek társaságát, mivel ő maga nagyon aktív, és barátságos. Ha partnere egy teljesen ellentétes személy, akkor gyorsan olajra fog lépni.

Rák-titkok

Nem tudja elviselni azt az embert, aki titkolózik. Ha egy Rák a partnered, akkor jegyezd meg jól: előtte soha nem lehetnek titkaid. Ha később kiderül, hogy elhallgattál valamit, akkor gyorsan lapátra tesz.

Oroszlán-félénkség

Nem szereti a félénk, visszahúzódó emberek társaságát. Mivel ő teljesen más típusú személyiség, nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk.

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…