Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!

Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!

Donald Trump rányomult Sarka Katára

Kasza Tibi májusban vitte el egy körre…

A nők szeretnek vásárolni, ez köztudott tény. Minden nő betegesen rajong valamilyen ruhadarabért vagy kiegészítőért, amit szenvedélyesen gyűjt.


A legtöbb nőnek hatalmas cipős szekrénye van otthon, amibe már a századik cipő mellé sokszor nehezen fér be az új szerzemény.

A legtöbb megvásárolt cipőt a nők többsége mégis azért nem hordja, mert már az első napos viselet után rájött, hogy rossz választás volt megvenni, nagyon kényelmetlen, szorít, esetleg nagy, vagy előnytelenül áll a lábon.

Ha azonban a nők ismernék ezeket a trükköket, garantáltan nem választanának mellé és csak olyan cipő díszelegne otthon a cipős szekrényben, ami az egyik kedvenc darab lenne.

Lássuk melyek ezek a trükkök!

Lehetőleg este vásároljuk a cipőt, mivel ilyenkor duzzadtabb a lábunk. Ha reggel vesszük meg a “még” karcsú lábunkra, akkor másnap délután szenvedni fogunk, hiszen nem a megfelelő méretű cipőt vettük meg.

10-ből 6 embernek az egyik lába kisebb, mint a másik. Próbáljunk fel egy számmal kisebb, és egy számmal nagyobb cipőt. Amelyik kényelmesebb, azt a párat vegyük meg. Abba a cipőnkbe, amelyik kissé lötyög, tegyünk egy talpbetétet.

Próbáljuk fel mindig a cipőt, ne a méret szerint válasszunk, mivel márkánként változhat a számozás. A hegyes orrú cipők esetében egy mérettel nagyobbat válasszunk. Csak azért ne vegyünk meg egy cipőt, mert jól néz ki, de közben kényelmetlen.

Mindig válasszunk alkalomhoz illő cipőt. Ha olyan helyen vagyunk, ahol egész nap állni kell, mellőzzük a magassarkú cipőt. Húzhatunk helyette pl. egy platform cipőt, mert az jobban tartja a lábat.

A kor előrehaladtával változhat a láb mérete, kétévente mérjük újra, és mindig a legkényelmesebb méretet vigyük haza.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…