Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!

Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!
Booking.com

Csak egy fotó az átlagos svéd gimis lányokról

Te jó ég, mi nem éltük volna túl a…

A nők szeretnek vásárolni, ez köztudott tény. Minden nő betegesen rajong valamilyen ruhadarabért vagy kiegészítőért, amit szenvedélyesen gyűjt.


A legtöbb nőnek hatalmas cipős szekrénye van otthon, amibe már a századik cipő mellé sokszor nehezen fér be az új szerzemény.

A legtöbb megvásárolt cipőt a nők többsége mégis azért nem hordja, mert már az első napos viselet után rájött, hogy rossz választás volt megvenni, nagyon kényelmetlen, szorít, esetleg nagy, vagy előnytelenül áll a lábon.

Ha azonban a nők ismernék ezeket a trükköket, garantáltan nem választanának mellé és csak olyan cipő díszelegne otthon a cipős szekrényben, ami az egyik kedvenc darab lenne.

Lássuk melyek ezek a trükkök!

Lehetőleg este vásároljuk a cipőt, mivel ilyenkor duzzadtabb a lábunk. Ha reggel vesszük meg a “még” karcsú lábunkra, akkor másnap délután szenvedni fogunk, hiszen nem a megfelelő méretű cipőt vettük meg.

10-ből 6 embernek az egyik lába kisebb, mint a másik. Próbáljunk fel egy számmal kisebb, és egy számmal nagyobb cipőt. Amelyik kényelmesebb, azt a párat vegyük meg. Abba a cipőnkbe, amelyik kissé lötyög, tegyünk egy talpbetétet.

Próbáljuk fel mindig a cipőt, ne a méret szerint válasszunk, mivel márkánként változhat a számozás. A hegyes orrú cipők esetében egy mérettel nagyobbat válasszunk. Csak azért ne vegyünk meg egy cipőt, mert jól néz ki, de közben kényelmetlen.

Mindig válasszunk alkalomhoz illő cipőt. Ha olyan helyen vagyunk, ahol egész nap állni kell, mellőzzük a magassarkú cipőt. Húzhatunk helyette pl. egy platform cipőt, mert az jobban tartja a lábat.

A kor előrehaladtával változhat a láb mérete, kétévente mérjük újra, és mindig a legkényelmesebb méretet vigyük haza.

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…