Félév sampon nélkül csodákra képes! Te be mernéd vállalni?

Félév sampon nélkül csodákra képes! Te be mernéd vállalni?
Booking.com

Te be mernéd vállalni?
Egyre többen küzdenek manapság hajproblémákkal, legyen az hajhullás, lassú hajnövekedés, vagy töredezett és elvékonyodott hajszálak. A problémák megszüntetésére vagy mérséklésére próbálnak ki az emberek különféle samponokat, hajpakolásokat vagy éppen póthajat tesznek fel.

A hajproblémák megszüntetésének jegyében sokan próbálják meg kerülni az olyan termékeket, melyekben különböző kémiai adalékanyagok vannak. Egy riporterlány is ennek jegyében kezdett bele egy kísérletbe, és még őt is meglepte az eredmény.

Először egy hónapig kellett szódabikarbónás pakolással mosni, majd utána almaecettel leöblíteni a hajam, de aztán fél év lett belőle és azóta sem tudom abbahagyni. A dolog úgy kezdődött, hogy a szerkesztőm önkénteseket keresett egy kísérlethez, hogy kipróbáljuk, milyen ha egy hónapig mindenféle kémiai vegyszer használata nélkül ápoljuk a hajunkat. Egy kolléganőmmel együtt álltunk neki a kísérletnek, de ő időközben feladta. Én folytattam a szódabikarbóna és az almaecet használatát kitartóan és az eredményen őszintén meglepődtem.

A hajam egészségesebbnek látszik és sokkal könnyebben kezelhető, lassabban zsírosodik, így elég csak 4-5 naponta megmosni. A hajam most lágyabb és fényesebb. Két alkalommal próbáltam ki egy természetes anyagokat tartalmazó sampont, de megbántam utána. A hajam töredezett és durva lett, ráadásul két nap alatt bezsírosodott. Nagyon megszerettem a sampon nélküli hajápolást. Fél év alatt csupán egy fél üveg almaecetet használtam fel és szódabikarbónából is csak egy adag fogyott. Egyáltalán nem hiányoznak az üres samponos flakonok, spray-k, habok és zselék sem. – mondta a kísérletező kedvű riporterlány.

Ha téged is érdekel a sampon nélküli hajápolást, próbáld ki a következőt. Egy fél literes üvegbe tégy két kanál szódabikarbónát. Tégy az üvegbe langyos vizet és keverd el jól a szódabikarbónát, amíg fel nem oldódik rendesen. Vizezd be a hajad és vidd fel rá a szódabikarbónás oldatot, majd körülbelül 3 percig dörzsöld meg vele, majd öblítsd le. Ezután tégy ugyanabba az üvegbe két kanál almaecetet és töltsd fel vízzel és vidd fel a hajadra. Masszírozd be jól a fejbőrbe, majd öblítsd le langyos vízzel.

Ez az adag hosszú hajra érvényes, rövid hajúaknak elég egy-egy kanál szódabikarbóna és almaecet.

Ha esetleg kipróbáltad, oszd meg velünk tapasztalataid!

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…