Ez a férfi 3 különböző módon hajtja fel az ingujját. Így csinálja!

Ez a férfi 3 különböző módon hajtja fel az ingujját. Így csinálja!

10 igazán csajos, piros köröm minta

A piros a vér és a tűz színe, de…

Sok férfi számára Antonio Centeno neve nem ismeretlen, hiszen egy ideje ő az erősebbik nem első számú tanácsadója. Ha nem is személyesen, de a világhálón keresztül bárki megismerkedhet vele, és tanácsaival. Ő “Az igazi stílusos férfi” mozgalom megalapítója, annak érdekében hogy minden férfi könnyedén információhoz juthasson azzal kapcsolatosan, hogy mit is kell tartalmazzon ruhatára, szekrénye.


Az érdeklődő férfiak könnyedén megtudhatják, hogy melyik az a stílus, amely a legjobban áll nekik. El tudnak igazodni a divat világában, az éppen aktuális trendek között. És közben egyáltalán nem mellékes az a tény sem, hogy az illető ne legyen tucat, ne azért viseljen valamit, mert a főnökének is olyan van.

Centeno nemrég megjelent e-bookjában arra is ötleteket kapnak a férfiak, hogy mit kell felvenni egy családi kirándulásra, egy céges kerti partira vagy éppen egy golfozásra. Az elmúlt években már több stílustanácsadó videó is született, de aki igazán menő férfi akar lenni, annak nem árt beleböngészni Centeno e-bookjába.

Az alábbi videóban például megtudhatják az érdeklődők, hogyan kell stílusosan hordani az ing úját. Mint tudjuk, bármennyire is szeretjük, a rövid ujjú ing nem tartozik a divatos férfi viseletek sorába. Centeno szerint a felhajtás legyen a könyök fölött, mert ha csak lazán kettőt hajtunk rajta a mandzsettájánál fogva, az előbb-utóbb visszacsúszik, és akadályozni fog. Hajtsunk egyszerre egy nagyobb, kb. két mandzsettányit, majd utána egy fele akkorát, így a felkaron fog végződni a hajtás, kényelmes lesz, nem túl szoros, és nem is esik vissza.

Az alábbi videóban érthető bemutatót kaphatunk.


 

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…