A kicsik nemigen rajonganak a gyümölcsökért. Ezzel a tálalással viszont minden megváltozik

A gyümölcsök nagyon ízletesek és egészségesek. Magas vitamintartalmuk miatt a fogyasztásuk mindenkinek ajánlott, főként a gyerekeknek. A kicsik azonban nem rajonganak ezekért az egészségbombákként, de egy kis turpissággal mégis beléjük lehet csempészni néhány falatot.

A te csemetéid sem csípik a gyümölcsöket? Akkor az alábbi videó kapóra jön a számodra. Olyan trükköket tanulhatsz el általa, melyek segítségével a legfinnyásabb lurkó szájában is összefut a nyál, és meglásd, szívesen fogyasztja el azt almát vagy szőlőt, talán anélkül, hogy tudná, hogy ez most éppen az, amit ő „nem szeret”.

Bizonyított tény, hogy sokkal jóízűbben esszük meg azt az ételt, ami esztétikusan kerül fel a tányérra. Ilymódon a gyerekek is inkább nyúlnak hozzá ahhoz a dinnyéhez, kiwihez, almához vagy ananászhoz, ami virágok, állatok vagy különböző tárgyak formájában tárul a szemük elé. Izgalmasabb például egy süni orrába beleharapni, vagy a csónak zászlóját bezabálni, mint egy sima cikk görögdinnyét majszolni.


A módszer tökéletesen alkalmazható egyéb élelmiszerek tálalásakor is. Egy szelet sonkából és egy csíknyi paprikából is lehet virágot formálni, nemcsak a gyerekek kedvéért, hanem magunkért is.Hát nem szebben indul így a reggel?

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…