Amikor kirakta a közös fotót a vőlegényével, a fél világ ellenük fordult

Szerinted mi válthatott ki ekkora indulatot az emberekből?


Melissa Gibson egy kedves fiatal lány, aki a plus size modellek táborát erősíti. Akárcsak kolléganői, ő is a közösségi oldalakat használja arra, hogy meggyőzze az embereket: attól, hogy egy lány duci, még nem rosszabb, mint a vékony lányok. Melissa szerint a túlsúly nem szégyen: ugyanúgy csinosnak és vonzónak érezheti magát valaki, ha van rajta pár kiló fölösleg.


Melissa, aki az USA-beli Kentucky államban él és joghallgató, videobloggerként is dolgozik és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a közösségi oldalakon. Instagram fiókját 230 ezren követik, élete sokak számára példa. Sajnos azonban őt is utolérte a netes közönség rosszindulata, amikor nemrég ismeretlenek zúdították rájuk szitokjaikat. Vajon mi indította el a mocskolódás lavináját?

 

aa e7cd0

 


Az újév előtti napokban a fiatal lány megosztott egy fotót, amelyen ő és a vőlegénye látható. Habár semmi különöset nem csinált ezzel, a pár boldogságát rengeteg rosszmájú kommentelő kérdőjelezte meg, mégpedig nem más, mint Melissa súlya miatt! Meglepő módon a lány előre látta ezt, hiszen, mint írta, „mindig, amikor kiteszek egy képet rólunk, harmadik személyek jönnek és megkérdőjelezik az érzelmeink hitelességét” és kétségbe vonják a szerelmüket.

Természetesen, sokan voltak olyanok is, akik gratuláltak a párnak és jókívánságaikat fejezték ki. A rosszindulatú hozzászólók azonban egyre csak a lány XXL méretén lovagoltak. „Menj az edzőterembe és étkezz okosabban, dagi.” „A zsír nem egészséges: nézd meg a Google-ben, ha nekem nem hiszed el.” „Inkább cigiznék, minthogy a te súlyodat elérjem.” És így tovább. Amikor Melissa rajongói vitába szálltak a támadókkal, az Instagram fiók csatatérré változott.

 

dee b6028


Maga Melissa volt, aki véget vetett a konfliktusnak. „Amikor kiraksz egy fotót, amin csillogó ruhát viselsz a szeretett férfi mellett, az emberek elkezdik kommentálni a kinézetedet, megkérdőjelezni a kapcsolatotokat, megítélni a vőlegényed szerelmét irántad. Mindketten tudjuk, mennyire természetesek és igazak az érzelmeink (...) és ha a világ nem engedi meg, hogy együtt legyünk, harcolni fogunk (...) azért, hogy feltétel nélkül elfogadjanak minket. Igazság szerint, nevetséges, hogy ez zavar bárkit is. 2018-ban a szerelmet nem a súly, az életkor, az adottságok vagy a nem határozza meg. (...) Mi így szeretjük egymást és így érezzük jól magunkat egymással.”

Mit gondolsz: igazuk volt a Melissát támadóknak? Vagy mindenkinek egyforma joga van a boldogsághoz?

Hétvégi horoszkóp (október 14-15.)

A Bikák átmeneti gonddal küzdhetnek, de…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…