Amennyiben egy hónapon keresztül, minden nap fogyasztasz a Himalája sóból, a következő fog történni a szervezeteddel

Amennyiben egy hónapon keresztül, minden nap fogyasztasz a Himalája sóból, a következő fog történni a szervezeteddel

NAGYON SOKAT FOGYOTT KIRÁLY LINDA. MOST ELMONDTA, HOGYAN CSINÁLTA

Hihetetlen és gyors változás... Király…

Rózsaszín Himalája só: Manapság az egész világ erről beszél, majdnem mindehol megtalálható, akár fűszersó képében a szupermarketben. A nagyobb kristályokból lámpákat készítenek, melyek szintén gyógyító hatással rendelkeznek.
A Himalája só egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a sima asztali sóval szemben pozitív hatással van a szervezetünkre.

Ahhoz, hogy megértsük miért annyival jobb és egészségesebb, mint a sima asztali só, vessünk egy pár pillantást a Himalája só eredetére és történetére. A Himalája hegység egy óriási hegyvonulat, mely millió évekkel ezelőtt keletkezett, amikor az indiai és az eurázsiai kontinensek ütköztek egymással. A National Geographic információi szerint azóta a hegyvonulat 4-5 millimétert növekszik évente. A világ legmagasabb csúcsa, a Mount Everest is itt található. Néhány száz kilométerre a híres csúcstól fekszik a Himalája só lelőhelye és Khewra sóbányái.

Habár a sóbányák már közel 100 éve használatban vannak, csak mostanában kezdik felfedezni az itt bányászott só pozitív tulajdonságait. Elsősorban ásványi anyag tartalma miatt becsülik sokra, összességében 84 ásványi anyagot mutattak ki a Himalája só összetevői között, egyebek mellett jódot, ként, cinket, kalciumot, magnéziumot káliumot és szelént. Ezek az ásványi anyagok, elsősorban a só vastartalma az, ami a rózsaszínes árnyalatot adja.

Hogy milyen pozitív tulajdonságai vannak az emberi szervezetre, azt következő felsorolásból megtudhatjuk.

1. Segíti a szervezetet a méregtelenítésben

Egy pohár vízben oldva segít a szervezetnek a méreganyagoktól, nehézfémektől való megszabadulásban. A vesék és máj könnyebben bírkozik meg a toxikus anyagok kiválasztásával.

2. Csökkenti a vérnyomást

A rózsaszín Himalája só nátrium tartalma jóval alacsonyabb, mint a sima asztali sónál megszokhattuk, illetve a kristályszerkezete is eltérő, ezáltal segít a magas vérnyomás kialakulásának megelőzésében. Tehát ha a Himalája só használatára térsz át, kevesebb nátriumot fogsz bevinni a szervezetedbe, anélkül, hogy a só ízvilágát nélkülöznöd kéne. Hosszú távon ez a várnyomásod csökkenéséhez fog vezetni.

3. Segít az ellalzulásban

A Himalája só gyorsan bejut a vérkeringésbe, segít a fáradt izmok ellazításában és ásványi anyagokkal való ellátásában.

4. Segít a légúti megbetegedések leküzdésében

Egy kevés só forró vízben feloldva hatékony segítség lehet az orrmelléküreg gyulladásban szenvedők számára. Emellett bizonyított tény az is, hogy egyéb légúti megbetegedéseknél, például asztmánál is hatékony segítség lehet. Divatos lakberendezési tárgyakként is egészségünk szolgálatába állíthatjuk őket, például a belőle készült sólámpa megtisztja a lakókörnyezetünk levegőjét.

A fentiekben a Himalája só legfőbb pozitív tulajdonságot ragadtuk ki, és mutattuk be részletesebben, mindezek mellett számos más előnyös tulajdonsággal is rendelkezik.

Tekintsd meg a következő videót, hogy többet is megtudhass a Himalája só kivételes hatásairól. Nem fogod megbánni.

 

Oszd meg ezt a videót családtagjaiddal és barátaiddal!

A fenti cikk tartalmát bár legjobb tudásunk szerint állítottuk össze, mégis általános jellegű, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosoddal történő konzultációt. Az egészséged nagyon fontos számunkra.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…