AZ OROSZLÁN, A TIGRIS ÉS A MEDVE, ŐK HÁRMAN A LEGJOBB BARÁTOK, IMMÁRON 15 ÉVE; TRAGIKUS TÖRTÉNETÜK AZ EGÉSZ VILÁGOT BEJÁRTA!

AZ OROSZLÁN, A TIGRIS ÉS A MEDVE, ŐK HÁRMAN A LEGJOBB BARÁTOK, IMMÁRON 15 ÉVE; TRAGIKUS TÖRTÉNETÜK AZ EGÉSZ VILÁGOT BEJÁRTA!

Összeverekedett a szeretővel a megcsalt pingvin

A National Geographic rögzített egy…

Az alábbiakban az igaz barátságról olvashatsz egy történetet. Szinte hihetetlen elhinni, de három nagyragadozó, egy medve, egy oroszlán és egy tigris hosszú évek óta a legnagyobb barátságban élnek.

2001-ben találtak rájuk, még kölyökként, amikor egy kábítószer-kereskedő házára csapott le a rendőrség. A három állatkölyök rettenetes körülmények között élt, szinte minden lehetséges módon megaláztatásoknak voltak kitéve, így például Leó, az oroszlánkölyök egy olyan kis ketrecben élt, ahová alig fért be, ennek következményeként orrán egy hatalmas seb tátongott. A medvebocs, Balu folyamatosan egy gallért viselt, ami már belenőtt a nyakába.

 

xí d09c9


Az állatok egy speciális szervezethez kerültek, melynek szakterülete a vadállatoknak való segítségnyújtás. A „Noé Bárkája” nevű helyen aztán Leó, az oroszlánkölyök, Balu, a medvebocs és Sir Kán a tigriskölyök alapos orvosi ellenőrzésen esett át, végre gondoskodtak róluk.

A sorstársakat külön ketrecben helyezték el, de a „Noé Bárkája” szervezet munkatársai észrevették, hogy a gondoskodás ellenére az állatok állapota szemlátomást romlik. nem vettek magukhoz élelmet és folyamatosan szomorúnak tűntek. A szervezet vezetősége aztán úgy döntött, hogy vállalják a nyilvánvaló kockázatot és egy ketrecbe zárják a három különböző állatot. A legnagyobb meglepetésre azonban a medve, az oroszlán és a tigris tökéletesen kijöttek egymással és immáron 15 éve élnek a legnagyobb barátságban.

Ez a mai napig az egyetlen olyan eset, ahol három csúcsragadozó a legnagyobb egyetértésben és barátságban tudott együtt élni.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…