A feleség rájön, hogy a férjének szeretője van. Aztán szervezett neki egy olyan születésnapi ajándékot, amelyet soha nem fog elfelejten

Ilyen leleplezést még nem láttunk: ez a férfi kétszer is meg fogja gondolni, mielőtt megint megcsal valakit

Ha meg akarjuk érteni ezt a nőt, aki lépésről-lépésre jött rá, hogy a férjének viszonya van, és lépésről-lépésre tervezte ki a nagy leleplezést, ahhoz tudnunk kell, milyen érzés, ha valaki, akiben megbíztunk és szerettünk ilyen módon hátba támad minket.

A bosszú nem a legszebb és legnemesebb megoldás, de van, amikor egyszerűen nem sajnálod a másikat és azt akarod, hogy ő is érezzen valamit abból, amit neked okoz.

 

v 43055

 

„Szóval, volt az a megérzésem, hogy a férjem megcsal, mivel számos vörös rózsát vásárolt, és az biztos, hogy nem nekem. Mindig nevetett és mosolygott, amikor üzeneteket váltott valakivel. Amikor kérdeztem erről, mindig azt mondta, hogy az anyja az. Szinte mondani sem kell, hogy hirtelen mindig sokáig kellett bent maradjon a munkahelyén. Amikor betelefonáltam, a kollégái azt mondták, már rég elment.

Az utolsó jel, amikor biztos lettem benne, hogy viszonya van, amikor elment este 11:30-kor tejért, és hajnali kettőre jött haza. Ha bármi tanácsot adnék annak, aki hasonló helyzetben találja magát, mint én, akkor azt adnám, hogy fogadjon magánnyomozót. Én is ezt tettem. Értik a dolgukat, és elkerülhetjük a kínos tévedéseket. Információra és bizonyítékokra van szükségünk, mielőtt bármit is a másik arcába vágnánk. Úgy is hazudna és félrevezetne minket. Arról nem is beszélve, hogy a válásnál is igen jól jön!

Hónapokig csak információt gyűjtöttem, játszottam a naivat, amíg közeledett a szülinapja. Kérdezhetnéd, hogy miért vártam ennyit és miért éppen a szülinapjára terveztem a leleplezést? Az első kérdésre a válaszom, az, amit az előbb is mondtam. Több információ kellett, nekem is és az ügyvédemnek is, hogy minél jobb helyzetbe kerüljek. A második kérdésre a válasz: persze, hogy a szülinapjára terveztem! Azt akartam, hogy a legjobban fájjon neki. Amikor megkérdeztem, mit szeretne szülinapjára az idén, azt mondta, hogy az lenne neki a legjobb, ha elutaznék a barátaimmal, mert nem szeretné, hogy emlékeztessék arra, hogy öregszik... És erre látszólag csak én emlékeztetem.

Szóval beleegyeztem. Tudtam, hogy valamit nagyon tervez. Amíg azt hitte, hogy távol vagyok, felhívtam a szüleit, a testvéreit és az összes közeli barátját, hogy egy meglepetés bulit tervezek, ami szerint beosonunk hozzá egy tortával és felköszöntjük.

 

f f474f

 

Reggel 8:30-kor találkoztunk mind a lakás előtt. Körülbelül 8-an voltunk. Az anyukája fogta a tortát. Mindenkit figyelmeztettem, hogy legyen nagyon csendben. A terv az volt, hogy beosonunk a hálóba, és mindenki azt kiabálja, hogy meglepetés. Ez így is történt, volt is.

A férjem ott volt az ágyban teljesen csupaszon a szeretőjével. Az anyuka elejtette a tortát, az apuka kiabált, a barátok mindenkit próbáltak kilökdösni a szobából, míg a rajtakapott páros pánikszerűen öltözködik. Lesznek, akik megvetnek, vagy elítélnek, de én úgy gondolom, hogy a legjobb szülinapi meglepetést választottam neki.”

 

n 88b62

 

Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy ez a nő a helyes úton járt el, és hogy mások is elolvashassák ezt a ragyogó történetet!

3 kijelentés, amit a hűtlen emberek a leggyakrabban mondanak

Ha voltál már abban a szerencsétlen…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…