Így találkozott Istenes Bence Messivel

Az adidas legújabb Cold Blooded kollekciójának első nagy nyilvánosság előtt történő bemutatására a Tango Leauge bajnokság döntőjén, Barcelonában került sor. Az esemény sztárvendége Leo Messi volt, akivel a régiót képviselő Istenes Bence személyesen is találkozhatott.


A Tango League az adidas által létrehozott kispályás foci rangadó, melynek keretein belül Európa különböző országaiból érkező 5 fős csapatok mérhetik össze futballtudásukat a ketrecben. Az adidas magyarországi képviseletében a bajnokság barcelonai döntőjére ezúttal két megszállott hazai futballrajongó, Istenes Bence és Lipták Zoli (Freestyle Foci Team) is ellátogathatott.
„Focirajongóként óriási öröm volt számomra, hogy lehetőséget kaptam az adidas-tól a találkozásra. Messit minden idők egyik legtehetségesebb játékosának tartom, így igazi megtiszteltetés volt beszélgetni és közös fotót készíteni vele” – nyilatkozta Bence a találkozó után.

„A közönségtalálkozóra egész Európából érkeztek adidas által támogatott játékosok és futball iránt elkötelezett hírességek, viszont csak hat résztvevőnek volt lehetősége beszélgetni és közös fotót készíteni Messivel. Bencével évek óta dolgozunk együtt, a márka iránti lelkesedése pedig a kezdetek óta töretlen, ezért kértük fel őt arra, hogy képviselje a közép-kelet-európai régiót a találkozón.” – hangsúlyozta Oláh Ildikó, az adidas sport marketing managere.


http://doily.hu/2018/02/12/igy-talalkozott-istenes-bence-messivel/

 

Fejtörő: 2 Gyufaszálat Mozdíthatsz El, Hogy 3 Háromszöget Kapj

Elsőre könnyűnek tűnik, de két gyufa…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…