Ezt a tíz dolgot keresi a férfi a nőben, ha komoly kapcsolatot akar

Ha azt hiszed, csak a külső számít, nagyot tévedsz!


Te is hiszel abban a sztereotípiában, hogy a férfiaknak csak a nők külseje számít a párkeresésnél? Futó kalandnál biztosan így van, de ha egy férfi komoly kapcsolatot akar, ez a tíz jellemző sokkal fontosabb lesz a számára!

1. Intelligencia

Egy házasságban talán ez a legfontosabb tulajdonság, hiszen senki sem akar megőrülni a párja butaságai miatt. Akik azt vallják, hogy egy párkapcsolatban a nő 'esze' nem számít, egész egyszerűen hazudnak.

2. Humorérzék

A teljes és egészséges ember egyik tulajdonsága, hogy érti a viccet és tud viccelni. Mindenki elégedettnek érzi magát, amikor nevetni tud a párjával.

 

44 bce6b

 

3. Hűség

Senki sem szereti, ha becsapják. A férfiak is olyan párt keresnek, aki életük végéig mellettük áll, a hűtlenség sebei pedig nem gyógyulnak nyomtalanul.

4. Önbizalom

Egy nőnek legyen önbizalma a férfiak szerint: legyen tisztában a saját értékeivel és legyen képes elfogadni magát. Ha egy nő azt gondolja magáról, hogy szánalmas, a környezete sem fogja befogadni.

5. Jóság

Ki szeretne olyan párt, aki mások bukását és kárát akarja? Aki viszont jót cselekszik, egyfajta belső kisugárzással is rendelkezik, ami vonzza az embereket.

 

2 6031f

 

6. Együttérzés

Néhányan úgy gondolják, ez a tulajdonság fölösleges és túlságosan belemegy mások életébe. Pedig az empátia segít, hogy a nő közelebb kerüljön a párjához, jobban megértse őt és érzékelje, mikor szorul támogatásra.

7. Hallgatás képessége

A férfiak ritkán nyitják meg a szívüket. Épp ezért értékelik nagyra azt a személyt, aki ezekben az esendő pillanatokban hajlandó őket odaadással meghallgatni.

8. Függetlenség

A férfiak természetesen szeretik óvni és védeni szeretett párjukat. Ám amikor arról szól a dolog, hogy a nő képtelen a legegyszerűbb dolgot is önállóan megoldani, az már inkább gyerekes, mint nőies.

9. Egyszerűség

Mindenki belefárad előbb vagy utóbb a 'drámakirálynőkbe'. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, vesd le a díva álarcát és légy egyszerűen önmagad.

10. Őszinteség

Sajnos a férfiak sem tudnak olvasni a nők gondolataiban. A legjobb azonnal, egyenesen kimondani, ami a szívedet nyomja. Ezzel elkerülheted a vitákat és elejét veheted a felhalmozódó negatív gondolatoknak.

Benned megvannak ezek a tulajdonságok?

Mila Kunis hálás Ashton Kutcherért

Közel három év házasság után még mindig…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…