Miért nincs Cristiano Ronaldón tetoválás?

Ha azt hiszed, azért, mert túlságosan imádja a testét, nagyot tévedsz!


Rengeteg sztár visel magán tetoválásokat a hollywoodi elitből, és nincs ez másképp a labdarúgókkal sem. Nem csak szimbólumok, különleges rajzok tűnnek fel rajtuk, hanem olyan személyes dolgok is, mint például a gyerekeik neve, ahogy Messi esetében.

 

4444 f90e4

 

Vagy itt van Neymar, aki nem kevesebb, mint 33 tetoválással büszkélkedhet, köztük olyannal is, amely egy nyomornegyedet szemlélő kisfiút ábrázol. A világhírű focista így emlékezteti magát arra nap mint nap, hogy honnan indult az élete.

Cristiano Ronaldo azonban nem erősíti a tetovált focisták táborát. Habár nagyon szegény családba született, üstökösszerű karrierje hamar a legnagyobb legendák sorába emelte. Elhalmozták ajánlatokkal, mígnem, elérve célját, a Real Madrid csapatában találta magát, ahol jelenleg ő a legismertebb sportoló.

 

33 10833

 

Cristiano Ronaldo esetében is találunk jó néhány érdekes szokást, mondhatni, sztárallűrt, de az is sokaknak feltűnt, hogy pályatársaitól eltérően, neki egyetlen tetoválás sem díszíti a testét. Elindultak a rosszindulatú találgatások arról, hogy CR talán túl hiú és a túlzott testkultusza nem engedi, hogy tűvel sértse fel a bőrét, de a focista hamar tisztázta, hogy egyáltalán nem erről van szó.

 

00 258ef

 

A tetoválások hiányának oka ennél sokkal emberibb. Egy ízben CR egyik kollégájának kisfia nagyon beteg lett, vérátömlesztésre és csontvelőre volt szüksége. A világhírű focista akkor döntötte el, hogy rendszeres véradó lesz. Ehhez sok vizsgálaton kellett átesnie. Megtiltották számára tetoválások, piercingek viselését, tudatmódosító szerek használatát és a plasztikai műtétet is.

 

11 d885b

 

Cristiano Ronaldo tehát rendszeres véradó, ezért a szokásáért pedig képes ellenállni a kollégái körében oly nagy divatnak, a tetováltatásnak is.

Gondoltad volna róla? Ez a történet egy újabb példája annak, milyen hamis képet sugall a média a híres emberekről. Ne higgy el minden rosszat azonnal

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…