Miért nincs Cristiano Ronaldón tetoválás?

Miért nincs Cristiano Ronaldón tetoválás?
Blikkruzs

Andy Vajna elmondta, mit érez még mindig Dobó Kata iránt

Erre sokan nem számítottak. Több mint…

Ha azt hiszed, azért, mert túlságosan imádja a testét, nagyot tévedsz!


Rengeteg sztár visel magán tetoválásokat a hollywoodi elitből, és nincs ez másképp a labdarúgókkal sem. Nem csak szimbólumok, különleges rajzok tűnnek fel rajtuk, hanem olyan személyes dolgok is, mint például a gyerekeik neve, ahogy Messi esetében.

 

4444 f90e4

 

Vagy itt van Neymar, aki nem kevesebb, mint 33 tetoválással büszkélkedhet, köztük olyannal is, amely egy nyomornegyedet szemlélő kisfiút ábrázol. A világhírű focista így emlékezteti magát arra nap mint nap, hogy honnan indult az élete.

Cristiano Ronaldo azonban nem erősíti a tetovált focisták táborát. Habár nagyon szegény családba született, üstökösszerű karrierje hamar a legnagyobb legendák sorába emelte. Elhalmozták ajánlatokkal, mígnem, elérve célját, a Real Madrid csapatában találta magát, ahol jelenleg ő a legismertebb sportoló.

 

33 10833

 

Cristiano Ronaldo esetében is találunk jó néhány érdekes szokást, mondhatni, sztárallűrt, de az is sokaknak feltűnt, hogy pályatársaitól eltérően, neki egyetlen tetoválás sem díszíti a testét. Elindultak a rosszindulatú találgatások arról, hogy CR talán túl hiú és a túlzott testkultusza nem engedi, hogy tűvel sértse fel a bőrét, de a focista hamar tisztázta, hogy egyáltalán nem erről van szó.

 

00 258ef

 

A tetoválások hiányának oka ennél sokkal emberibb. Egy ízben CR egyik kollégájának kisfia nagyon beteg lett, vérátömlesztésre és csontvelőre volt szüksége. A világhírű focista akkor döntötte el, hogy rendszeres véradó lesz. Ehhez sok vizsgálaton kellett átesnie. Megtiltották számára tetoválások, piercingek viselését, tudatmódosító szerek használatát és a plasztikai műtétet is.

 

11 d885b

 

Cristiano Ronaldo tehát rendszeres véradó, ezért a szokásáért pedig képes ellenállni a kollégái körében oly nagy divatnak, a tetováltatásnak is.

Gondoltad volna róla? Ez a történet egy újabb példája annak, milyen hamis képet sugall a média a híres emberekről. Ne higgy el minden rosszat azonnal

8 híres nő, akinek borzasztóan áll a szőke haj

A rossz hajszínválasztástól az sem véd…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…