8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha nem beszél róla)!

8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha nem beszél róla)!

A koreai nők szépségtitkai

Titkon mindenki az ázsiai nők kortalan…

Nehéz megmondani, hogy mi tesz vonzóvá valakit, hiszen annyi dolog lehet vonzó egy-egy ember számára. Viszont a tudomány mégis megpróbálja meghatározni melyek azok a dolgok, amelyek a nagytöbbség számára tetszenek.

A férfiak sokszor az ösztöneiknek tetsző dolgok által találnak egy nőt vonzónak, lássuk, melyek ezek!

1. Homokóra alak

A legtöbb nő úgy hiszi a soványabb lányok a vonzóbbak, de férfi szemmel a szélesebb csípővel rendelkező hölgyek kívánatosabbak, mert ösztöneikből fakadóan az utódnemzésre is gondolnak. A férfiak azért vonzódna a szélesebb csípővel rendelkező hölgyekhez, mert azok könnyebben világra tudják hozni gyermeküket, ezért ne szégyelld az alakod, úgy vagy vonzó, ahogy vagy!

2. Testi szimmetria

Már az ősi Egyiptomban is a szimmetriát tartották a tökéletes test feltételének. A férfiak szemében a szimmetrikus arc sokkal vonzóbb, de ne aggódj, ha van egy kis eltérés, rengeteg sminktrükk segítségedre lehet, és ne feledd senkinek sem szimmetrikus teljes mértékben az arca!

3. Egészséges, hosszú hajkorona

2003-ban egy tanulmány a különböző frizurák hatásait tanulmányozta (konty, kócos, tépett, rövid, félhosszú és hosszú). Eredményül a félhosszú hajkorona került ki győztesnek a férfiak körében. A rövid hajak inkább férfiasnak, míg a feltűzött frizurák túl kötöttnek hatnak, úgyhogy többet nem kell agyalj azon, hogy milyen frizurát készíts, mielőtt kilépnél a házból.

4. A vörös szín

Felejtsd el a kis fekete ruhát. Ha igazán le akarsz venni egy férfit a lábáról, válassz vöröset. A vörös szín csábítóan hat a férfiakra.

5. Feromonok illata

Amikor azt mondjuk, hogy valakivel jól működik a kémia, akkor tulajdonképpen a feromonokra utalunk. Például egy nő könnyeiben lévő feromonok megnövelhetik a férfi tesztoszteron szintjét. Az illat tulajdonképpen katalizátorként működik. Az illatszereket gyártó cégek már régóta keresik a mágikus szerelem illatát, de kémiailag lehetetlenség előállítani egyelőre. Mindenki feromonja különböző, ezért mindenki más és más férfit vonzz az illatával.

6. Elbűvölő tekintet

A szem a lélek tükre, viszont ha vonzódásról van szó, a férfiak elalélnak egy gyönyörű szempártól. A mandula alakú szemek ritkaságuk révén rögtön megragadják a férfiak figyelmét, de a szemszín is sokat nyom a latba. A világosabb színű szempárok csakúgy vonzzák a férfiakat, és ha emellé még szépen ívelt, természetes szempillák is társulnak garantált a siker.

7. Hangszín

A férfiak a magasabb hangú nőket találják vonzóbbnak. Valaki hangja alapvetően befolyásolja hogy mennyire találjuk az illetőt vonzónak. A nők sokszor váltanak mélyebb hangtónusra ha férfiak közelében vannak, mert az találják szexisebbnek, pedig nem így van.

8. Telt ajkak

Egy tökéletes alakforma ellenállhatatlan a férfiak számára, a legtöbbjük az ajkakat nevezik meg a legvonzóbb dolognak egy nőn. Egy vörös rúzsos ajkon általánosan 7 másodpercig akad meg a férfiak tekintete, míg a szem és a haj csak 1 másodpercig foglalkoztatja őket. A vörös színű rúzs ismét csak növeli a férfiak vonzódását.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…