NőkVallottak a férfiak: ezt a ruhadarabot ki nem állhatják a nőkön

Pasitaszító ruhadarab


Akár tetszik, akár nem, vannak olyan ruhadarabok, amiket a férfiak nem igazán csípnek rajtunk. Ezzel tulajdonképpen nincs is probléma, hiszen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a szép, a dekoratív, ráadásul a pasis cuccok között is bőven akadnak olyanok, amik elől meg mi menekülünk.
Nemrég a Reddit nevű portálon készült egy felmérés azzal kapcsolatban, hogy melyik az a darab, amit a férfiak leginkább ki nem állhatnak a nőkön. Az eredmény meglepő lett, és valószínűleg nem is fog tetszeni sok mindenkinek.

A peplum mehet a levesbe

Szerintünk vannak a peplumnál megosztóbb ruhadarabok is, de a férfiak nem így gondolják. Mint kiderült, a pasik ezt a változatot szeretik rajtunk a legkevésbé, elmondásuk alapján ugyanis hiába nőies, egyik csajon sem mutat jól.

“Bárkin meglátom, mindig azt hiszem, hogy az illető várandós. Félreértés ne essék, nem a kismamákkal van problémám, hanem azzal, hogy ebben mindenki úgy néz ki, mintha terhes lenne” – jegyezte meg az egyik felmérésben résztvevő srác a Redditen.

“Szerintem ez maga a borzalom. Tisztában vagyok vele, hogy haladni kell a divattal, de ha nekem egy ilyenben kellene lépést tartani a trendekkel, inkább visszatérnék a retró stílushoz” – tette hozzá egy másik kommentelő.

“Ez a fura, fodros darab totál felülírja a mondást, miszerint vannak olyan nők, akiknek minden jól áll... Sajnos kétlem, hogy ez a peplumra is igaz lenne. Lehet valaki vékony vagy plus size, ezt jobb elkerülni” – írta egy harmadik hozzászóló.


 

 

Se szoknya, se felső

A férfiak szerint mindegy, hogy ruha, felső vagy szoknya formájában hordjuk a peplumos darabokat, sehogy nem válnak be. Egy nyomós ellenérvet azért fel tudunk hozni a csajos trend mentségére: nem igaz, hogy senki számára nem lehet előnyös. Aki izmosabb, fiúsabb testalkattal rendelkezik, és szeretné a hangsúlyt a nőies idomokra fektetni, annak egy ilyen szoknya jó megoldást jelenthet, hiszen csípőben szélesít, így optikailag garantálja a homokóra alakot. Lefogadjuk, ebbe nem gondoltak bele a pasik a válaszadáskor.

 

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…