MIT LÁTSZ MEG ELŐSZÖR A KÉPEN!? KÜLÖNLEGES DOLGOT ÁRUL EL RÓLAD!

Ez egy nagyon összetett rajz annak ellenére, hogy első pillantásra csak valami furcsa alakzatnak tűnhet. A lényeg pontosan ebben áll. Több forma is kirajzolódhat előtted, ha hosszasan és alaposan vizsgálod a képet.

Most mégis arra kérünk, csak pillants rá, és az elsőként tudatosított részlethez tartozó elemzést olvasd el. Amit először látsz a képen, az részlet villantja fel a tudattalanban rejtőző tulajdonságodat, az a részlet érvényes rád a leginkább.

 

66 4e19d

 


Fa
Kifejezetten logikus gondolkodású lehetsz, ha a fa alakja rajzolódott ki előtted először. Született vezetői adottságokkal rendelkezel, határozott, magabiztos vagy, olyan ember, aki két lábbal áll a földön. Kiválóan irányítod az embereket, remekül szervezed és összefogod a feladatokat. Könnyedén átlátsz a zavaros, kusza dolgokon is. A céljaidért sokat teszel, az esetek többségében meg is valósítod őket. Hajlamos lehetsz viszont túlterhelni magad, ezért a rendszeres pihenésről és lazításról sem kellene megfeledkezned. Fegyelmezett típus vagy, a spontenaitás nem jellemző rád. Fölöslegesen sohasem kockáztatsz, ezért csak nagyon ritkán követsz el hibát. Légy optimistább, és harcolj a legbelsőbb vágyaid megvalósításáért is, mások nem fogják helyetted megtenni. Lehetsz nyugodtan bátrabb, és merj hibázni, bőven elegendő, ha azt követően leszűröd a tanulságokat.

Gorilla
Úgy tűnik, nagyon kritikus típus lehetsz nemcsak másokkal, magaddal szemben is. Nem viseled jól, amikor mások nem fogadják meg a javaslataidat, az álláspontodat. Nem szívesen vesztegeted fölösleges dolgokra az idődet sem, ahhoz túlzottan is elfoglalt vagy. Kiváló és újdonságnak ható ötleteid vannak, intelligens ember vagy, viszont a javaslataiddal ellenségeket is szerzel magadnak. Bőven elegendő, ha önmagadnak bizonyítasz, nem érdemes másokra erőltetni az elképzeléseidet. El kell fogadnod, ha mások másként vélekednek bizonyos dolgokról, mint te, és nem biztos, hogy minden esetben a tiéd az egyedüli és a legjobb megoldás. Könnyen lehet, elveszíted a hozzád közelállók bizalmát vagy szeretetét, ha továbbra is önfejűen és túlzottan makacsan állsz a kapcsolataidhoz.

Oroszlán
Nagyon erőteljes a személyiséged és hallgatsz az ösztöneidre, ha az oroszlánt láttad meg először a képen. Könnyen lehet, megbántasz másokat, mert könnyelműen mondasz ki olyasmit is, amit valójában nem gondoltál komolyan. Másrészről ugyanakkor nagyon keményen dolgozol, ami mindenképpen dicséretet érdemel, és különösen értékes emberré tesz téged. A céljaidra koncentrálsz, és űzöd azokat, akár az oroszlán a gazellát a szavannán. Az álmaidat nem könnyen engeded el. Önfejű lehetsz ugyanakkor, nem szívesen fogadod meg a baráti tanácsokat, mert azt gondolod, a döntésed tökéletes. Aztán végül mégis kiderül, hallgatnod kellett volna rájuk. Az is igaz persze, alapvetően nem utasítod vissza őket, csak éppen akkor kéred a tanácsokat, amikor már késő. Érdemes lenne minél előbb tanulni a hibákból, még több sikert érhetnél el az életedben, sokkal kevesebb fájdalom árán.

Hal
A két hal egészen megbújik ezen a rajzon, te mégis észre vetted őket. Mindez a személyiségedről is érdekes dolgot árul el. Arra utal, hogy az életed jelen pillanatban boldog és kiegyensúlyozott. Próbálsz szeretettel közelíteni mások felé, mert a körülötted élők nagyon is fontos részét képviselik az életednek. Nem mindig érted az anyagias világot, amelyben élsz, és amely számos problémát és félreértést vetít eléd. Légy kedves másokkal, de a saját igényeidről se feledkezz meg.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…