Ez a hajszín a pasik kedvence – 5 árnyalatot próbált ki egy nő, találd ki, melyikkel aratott

Ez a hajszín a pasik kedvence – 5 árnyalatot próbált ki egy nő, találd ki, melyikkel aratott

A legdurvább testékszer, amit eddig láttunk!

Mutattunk már az oldalon mindenféle…

Egy eredetileg barna hajú, bájos, átlagos fiatal nő kíváncsi volt, mi történik, ha hajszínt vált. Két hónap alatt összesen 5 árnyalatot próbált ki, és az eredmény egészen meglepő volt. Szerinted melyikkel aratta a legnagyobb sikert?

A nagy hajkísérlet

Az amerikai Elle magazin újságírója, Cotton Codinha gondolt egyet, és úgy döntött, izgalmas hajszín kísérletbe fog. Az eredetileg mogyoróbarna hajú lány szerintünk mindenféle változtatás nélkül is kifejezetten szimpatikus és bájos. Ennek ellenére a pasik inkább barátnak tekintették őt, mint meghódítandó nőnek.

Az eredeti barna hajszín

Két hónap alatt bevállalt 5 különböző árnyalatot, hogy megtudja, vajon melyikkel a legsikeresebb. És az sem volt utolsó szempont, hogy melyiket bírják legjobban a pasik. De lássuk, mi történt, amikor váltott.

5 hajszín 2 hónap alatt

Az első állomás: búzaszőke

„Szinte nevetséges volt a változás. Mindenki észrevett” – mesél az élményeiről Cotton. Marilyn Monroe-hoz, Taylor Swift-hez és a Trónok harcából ismert Khaleesi-hez hasonlították és a pasik is elkezdtek utánafordulni az utcán.

 

2 b1a0f

 

A pasik gyorsabban észreveszik a szőke nőket

A második állomás: platinaszőke

„Egy bárban megkérdezték, hogy híres vagyok-e. Két órával azután, hogy meglátta az új frizurámat, a cuki srác az épületemből randira hívott sms-ben. Már két éve szomszédok vagyunk.” Úgy tűnik, a platinaszőke egyszerűen vonzza a tekinteteket. A pasik gyorsabban észreveszik a szőke nőket.

 

ee 69ddf

Platinaszőkén többen randira hívták

 

A harmadik állomás: vörös

„Nem is sejtettem, mennyire tetszett mindenkinek a szőke frizurám. Az ismerőseim mind felkiáltottak: Ne! Mit tettél magaddal? Sőt, azt is hallottam, hogy ez a hajszín a sze.xuális életem halálát okozza majd.” Vannak olyan férfiak, akik megőrülnek a vörös hajért, csak ilyen nőket keresnek, a többieket – sajnos ki kell mondjuk – inkább taszítja.

 

A vörös hajat sok pasi taszítónak találja

 

xx 41dde

A negyedik állomás: sötétbarna


„Álmaimban még mindig szőke vagyok...” – meséli lemondóan Cotton, akinek a pasikhoz hasonlóan nem nagyon jött be a sötétbarna hajszín. Túl komolynak és ridegnek tartották, sőt, néhányan öregesnek is. Ezzel az árnyalattal egyszerűen eltűnt a tömegben, aki pedig mégis észrevette őt, az nem merte megszólítani.

 

Sötétbarna hajjal ridegnek gondolták őt

 

s 562ff

 

Az eredmény
Cotton a próbálgatások hatására rájött, nem szeretne visszatérni az eredeti hajszínéhez. Ugye ti is kitaláltátok? Szőkére váltott. Úgy tűnik, a pasik többségének még mindig ez a hajszín jön be legjobban. Persze nem mindenkinek, a lényeg, hogy a hajszíned a személyiségedhez illő legyen. Ha magabiztos vagy, mindegy, hogy barna, vörös vagy kék a frizurád.

Nálad melyik szín lenne a nyertes?

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…