VÁLASZD KI A MEGFELELŐ ÁBRÁT, ÉS NÉZD MEG, MILYEN TITKOT ÁRUL EL RÓLAD AZ, AHOGY A KORMÁNYT FOGOD!

A személyiségedről az is rengeteg mindent elárul, hogyan fogod a kormányt!.Válaszd ki azt a képet, ami leginkább jellemző rád, és nézd meg, milyen személyiségre utal.

 

000 10f87

 

1. A minimalista

Az életed próbálod egyszerűsíteni, amennyire csak lehetséges. Nem veszed magad körül felesleges dolgokkal, nem töltesz időt számodra érdektelen emberekkel, és csak azzal vagy hajlandó foglalkozni, ami valóban érdekel.

2. A vicces

Az agyad folyamatosan generálja az őrültnél őrültebb ötleteket. Kifejezetten kreatív vagy és általában nagyon szórakoztató, de vigyázz, ne válj nevetségessé.

3. A békítő

Mindig az egyensúlyt keresed. Nem bírod a feszültséget és nem tűröd a civakodás. Remek adottságod van ahhoz, hogy elfojts a konfliktusokat az emberek között.

4. A maximalista

Mindenben a maximumra törekszel. Még a legapróbb a részletekre is odafigyelsz. Szereted ha minden a tervek szerint halad. Nem szereted a halogatást: ha valamit meg kell tenni, azt meg is csinálod. Tisztaság és ápoltság jellemez, ami érvényes a lakásodra is és természetesen a kocsidra is.

5. A vészjósló

Állandóan küzdened kell a félelmeiddel. Például előfordulhat, hogy hazamégy, mert nem vagy benne biztos, hogy bezártad-e az ajtót, vagy kihúztad-e a vasalót. Kerülöd a kockázatos dolgokat, és ragaszkodsz a bevált dolgaidhoz.

6. A kalandor

Ha még nem próbáltad ki az ejtőernyős- vagy bungee jumping, akkor biztosan megteszed a jövőben. Vonzanak a kalandok, az újdonságok, szereted feszegetni a határaidat. Az életed minden percét szereted kihasználni, de vigyázz, mert ez a túlpörgés hosszú távon már nagyon kimeríthet.

7. A főnök

Született vezető! Minden helyzetben képes vagy feltalálni magad, és az aktuális állapotot ellenőrzésed alatt tartani. A környezeteben lévők szívesen hagyatkoznak rád, mert tudják, hogy jól oldod meg a feladatokat. Egy baj van veled: képes vagy túlvállalni magad, és mások helyett is megcsinálni dolgokat.

8. A megbízható

Sok ember kéri ki a tanácsodat, mert tudják, hogy lehet adni a szavadra. Önzetlen és egyenes személyiség vagy, aki mindig őszinte. A hazug embereket ki nem állhatod!

9. A kemény

Az élet megedzett, éppen ezért folyamatosan figyelsz, egy percre sem szeretsz lazítani. Számodra a munka természetes, sőt időnként mániákussá válsz. Ez tönkreteheti az emberi kapcsolataidat. Szánj magadra és családodra, barátaidra több időt! Ne aggódj: a feladataid megvárnak!.

10. A törtető

Addig mégy, amíg el nem éred a célodat. Nem érdekelnek az akadályok, mert képes vagy őket legyőzni. Olyan van mint egy úthenger! Nem szeretnék az utadba kerülni!

Oszd meg barátaiddal is!

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…