Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja!

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja!

Eljegyezték Britney Spearst?

A Britney Spearsről készített legújabb…

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja!

21 43850

 

Az 1. koponya ezt súgja a személyiségedről

Te vagy az, aki kiszámítható típus, és aki remek ízléssel rendelkezik. Egyszerre szeretnél szenvedélyes és minimalista lenni. Rajongsz a szépségéért, a szép holmikért, ugyanakkor a nagyobb kihívások vagy kellemetlenségek elől inkább elmenekülsz. Tetteid és a gondolkodásod tiszta, átlátható, te sosem bonyolítod túl az életedet.

 

A 2. koponya ezt árulja el a személyiségedről

Szinte biztosan rajongsz a természetért, ha ezt a képet választottad. Szívesen kirándulsz és töltöd a szabadidőt friss levegőn. Rajongsz a természetes kozmetikumok, a bioételek, a natúr termékek iránt. Figyelmes típus vagy, mindenkor meghallgatsz másokat, amikor igénylik. Különleges érzékkel rendelkezel, mert képes vagy bárkit ítélkezés nélkül, a teljes valójában elfogadni.

 

A 3. koponya ezt mondja el a személyiségedről

Olyan típus lehetsz, akinek a figyelmét a legapróbb részletek sem kerülik el, egészen elképesztő módon tudsz az adott feladatra koncentrálni. A szép és ízléses dolgokat kedveled a leginkább, a gondolkodásod pedig komplex, nem véletlen, hogy nem siklasz el a részletek felett. Már-már kínosan maximalista típus vagy. Tény és való, mindent, amit teszel, a tőled telhető maximalizmussal és egyéni stílussal teszed.

 

A 4. koponya ezt súgja a személyiségedről

Azok közé tartozol, akik az egyszerűségben hisznek. Nem bonyolítod túl az életedet. Őszinte és egyenes típus vagy, mindenkor nyíltan elmondod a véleményedet, és másoktól is pontosan ugyanezt várod. Gyűlölöd a hazugságot, de azokat az embereket is messze elkerülöd, akik többnek vagy jobbnak akarnak látszani, mint akik valójában. Erősen vonzódsz az ősi kultúrákhoz, de a történelmi tárgyú könyveket is valósággal falod.

 

Az 5. koponya szerint ilyen a személyiséged

Téged nagyon sok minden foglalkoztat a világból, ha ezt a képet választottad. Gazdag képzelőerővel rendelkezel, nyitott és barátságos típus vagy. Az is biztos, a korlátokat csöppet sem viseled el. Mindenkor az igazat mondod, és nem foglalkoztat, hogy másoknak az tetszik-e, vagy sem. Szerinted az már az ő problémájuk. A magabiztosság az erősséged, a hajtóerőd. Pontosan tudod, mit és hogyan akarsz az életedben megvalósítani.

 

A 6. koponya szerint a személyiséged ilyesmi lehet

Nagyon mélyen érző típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Hiszel a megérzéseidben, a spirituális vezetőd belső hangjában. Bármilyen döntés elé állítson az élet, mindenkor figyelsz és hallgatsz az intuíciódra. Megértéssel fordulsz mások felé, szívesen segítesz bárkinek, aki hozzád fordul tanácsért. Empátiádnak köszönhetően könnyedén átlátod és átérzed mások problémáit.

 

A 7. koponya ezt árulja el a személyiségedről

Te is a lelked hangjára hallgatsz elsősorban. A lélek érint meg, nem a test, szerinted a szépség belülről fakad elsősorban. A mély és sokatmondó beszélgetéseket kedveled, a felszínes csevegés nem a te világod. Nagyon erősen érdekel az emberi viselkedés mélye és oka. Leginkább az őszinte emberek társaságát kerülöd, azokat ugyanakkor messze elkerülöd, akik hátsó szándékkal közelítenének feléd.

 

A 8. koponya ezt fedi fel a személyiségedről

Téged is erősen foglalkoztat a spirituális életmód és szemlélet. Nagyra értékeled a természetet, az önzetlen szeretetet, a szépséget. Megérted és átlátod az életedben kialakuló különböző helyzeteket, de mások szándékát is kellően értékeled. Előbb gondolsz másokra, mint magadra. Annak ellenére, hogy nem lehet téged átlagosnak nevezni, mégis mindenkor hű maradsz önmagadhoz, az elveidhez.

 

2018-ban a rózsaszín hajkorona lesz a legmenőbb

Új hajszínen gondolkozol? Ha csak egy…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…