Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

7 240e7

 

Ha egyenes háttal ülsz a legszívesebben

Minden bizonnyal erős akarattal rendelkezel, és magabiztos típus vagy, amennyiben egyenes háttal szeretsz ülni. Személyiségtípusod szerint a döntéseidben, a cselekedeteidben sosem kételkedsz, mindenkor pontosan tudod, mit és hogyan tégy. Szereted a dolgokat kézben tartani. Ugyanakkor nagyon megbízható ember vagy, szeretteidet, a munkatársaidat sosem hagynád cserben, támogatod, segíted őket, amikor csak kérik tőled.

Hátradőlve ülsz a széken

Érzékeny és együttérző típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Mindenkor figyelsz mások érzéseire is, hiszen pontosan tudod, hogyan érzik magukat, amikor megbántják őket. Nagyon megfontolt és óvatos ember vagy, sosem döntesz könnyedén. Sőt, a lehetőségeket nagyon alaposan elemzed, minden lehetőséget figyelembe veszel, és csak akkor döntesz, amikor tökéletesen biztos vagy az elhatározásodban. Hezitálásod okán gyakran lemaradsz a legjobb lehetőségekről.

Kissé előrehajolva ülsz a legszívesebben

Téged nagyon sok minden érdekel, ezért a figyelmedet is igen könnyű elvonni arról, amivel éppen foglalkozol. Nyitott és nagyon kíváncsi természetednél fogva könnyen és szívesen ismerkedsz, könnyedén kedvelteted meg és fogadtatod el magad másokkal. Remekül kommunikálsz, mindig megtalálod a megfelelő témát, amivel beszélgetésbe elegyedhetsz. Pontosan tudod, mikor és hogyan dicsérj másokat. Nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan.

A lábakat szorosan egymás mellett tartod

Első pillantásra távolságtartónak és nagyon hideg szívű embernek tűnhetsz. A valóság ezzel szemben egészen más. Akik mélyebben ismernek téged, pontosan tudják, mennyire kedves, szeretetreméltó és őszinte típus vagy. Sosem beszélsz mellé, lényegre törően fogalmazol. Nagyon pontos, szinte már pedáns a gondolkodásod, mindenkor a céljaidra fókuszálsz. Az életedet komolyan veszed.

A bokákat keresztbe téve ülsz a legszívesebben

Céltudatos ember lehetsz, ha ezen a módon szeretsz ülni a leginkább. Szívesen mutatod meg mindenkinek a vezetői képességeidet. Sokat teszel azért, hogy naprakész és jól informált légy. Szereted a dolgokat a saját kezedben tartani, és előfordul, hogy megmondod, mit és hogyan tegyenek mások. Nem véletlenül hívnak téged a hátad mögött parancsnoknak. Szívesen ismerkedsz, de a párkapcsolatodban féltékeny típus lehetsz.

A térdeket keresztezve ülsz a legszívesebben

Testbeszéded szerénységről árulkodik. Néha talán kissé szégyenlős is lehetsz, idegenek között könnyen jössz zavarba. Rólad nehéz lenne azt állítani, hogy határozott és magabiztos típus lennél. Hajlamos vagy elrejteni a valódi érzéseidet, az érzelmeket, ezért akik kevésbé ismernek téged, úgy gondolják rólad, hogy zárkózott, visszafogott ember vagy. Nehezen nyílsz meg mások előtt, csak a hozzád igazán közelállókkal kerülsz bizalmas kapcsolatba.

Karjaidat összefonva ülsz a széken

Minden bizonnyal nagyon komoly típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. A felszínességet gyűlölöd, téged a valódi mélységek, a komoly gondolkodás vonz a leginkább. Talán nem is mosolyogsz túlzottan gyakran, és sokan azt gondolják rólad, hogy kemény a szíved. Pedig inkább csak hajlamos vagy a gondolataidba merülve elmélkedni. Megbízható és határozott vagy, de időre van szükséges, hogy feltárd mások előtt a valódi személyiségedet.

Kezdet a lábad közé rejted

Nagyon kedves és szelíd ember lehetsz, ha ezen a módon ülsz a legszívesebben. Mindig figyelsz a többi ember problémáira, és ha teheted, segíted, támogatod őket. Annak ellenére, hogy remek meglátásokkal rendelkezel, és szívesen kérik a javaslataidat, inkább szégyenlős típus vagy. Nem bízol a döntéseidben, és gyakran kételkedsz abban is, hogy amit kimondasz, az valóban helyén való-e.

Karokat a térdeken pihentetve ülsz

Született vezető vagy, aki pontosan tudja, mit szeretne az életében elérni. Önbizalomban sem szenvedsz hiányt, szívesen demonstrálod mások előtt, mennyire magabiztos típus vagy. Képes vagy a feladatokra koncentrálni, ritkán vagy figyelmetlen. Nem félsz a felelősségvállalástól sem, a saját és mások döntése mellett is kiállsz, amikor szükséges. Szembenézel a problémákkal és mindenkor megoldod azokat.

Az ujjakat összefonva szeretsz ülni

Barátságos, kedves, nyitott és érzelemgazdag a személyiséged, ha erre a képre esett a választásod. Vidám ember vagy, próbálsz optimistán tekinteni a világra, és másokat is erre bátorítasz. Nagyon szívesen beszélgetnek veled mások, hiszen erősen inspirálod őket, és pozitív energiát meríthetnek belőled. Nem véletlen, hogy sosem vagy magányos, és mások kifejezetten keresik a társaságodat.

Bocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontól

Amióta csak kiderült, hogy Brad Pitt…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja!

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja! Az 1. koponya ezt…