A férfiak szerint akkor vonzó egy nő frizurája, ha így néz ki

Megmutatjuk, hogyan tudod elkészíteni.

A férfiak kedvenc frizurája


Bármilyen meglepő, a pasik nem szeretik, ha egy nő haja tökéletes, mert ez egyfajta “elérhetetlen és érinthetetlen” érzést kelt bennük. Sokkal inkább odavannak az egyszerű megoldásokért, abszolút kedvencük pedig az úgynevezett “beach waves”, azaz “tengerparti hullámok” stílus.

Ez amúgy azt is jelenti, hogy oltári nagy mákunk van, ugyanis ez az a frizura, amit pofonegyszerű elkészíteni (a galéria végén megnézheted egy videón, hogyan kell), gyorsan megvan és valóban flörtölő fürtöket varázsolhatunk magunknak. Jelenleg nincs nyár, de mivel a neve ellenére ezt a fazont nem csak tengerparton legális viselni, egész nyugodtan bevetheted havas esőben is.

A “beach waves” lényege, hogy a hullámok lazán, kissé rendezetlenül helyezkednek el. Ennél a frizuránál fontos, hogy ne használjunk az elkészítésekor sok fixáló lakkot, hajspray-t, mert természetes végeredményt szeretnénk, nem pedig beállított tincseket.


Meanwhile I'm at home in trackies with a pocket full of tissues! 🤒

A post shared by Pia. (@piamiller) on


A mesterfodrászok szerint az alapvető dolog, ami eldönti, milyen frizura áll jól nekünk, az arcformánk. Ez a hullámos verzió minden típushoz passzol, hiszen a lazasága miatt szépen keretezi a kerekebb és ovális arcot is, míg a szögleteset lágyítja.Ami a színt illeti: nyilván minden árnyalatú hajon alkalmazható ez a frizura, de a hullámok érthető módon sokkal szebben mutatnak egy természetesen melírozott típuson, például egy szép balayage esetében.

 


Ennek a frizurának a titka, hogy a hajsütővel finomabban kell bánni, elég egy-két másodpercig formázni, és fontos, hogy amikor feltekerjük a tincseket, ne legyenek túl szorosan, hiszen természetes hatást szeretnénk, nem túl göndör fürtöket.

Additional Info

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja!

Szeretnéd tudni mennyire vagy bonyolult típus? Választásod elárulja! Az 1. koponya ezt…