Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi mindenre lehet használni a sört! Te hallottál már ezekről?

Mit kell tennünk ennek érdekében? A legfontosabb összetétel a sör, amelybe fel kell oldani egy tojás fehérjét, három csepp olívaolajat, majd ezzel be kell kennünk az arcunkat, és 10 perc múlva olyanok leszünk, mint akiket kicseréltek volna: fiatalok, üdék, ragyogóak.
Most lássuk, hogy még mit tudnak a söralapú keverékek!

1. Javítja a haj minőségét és serkenti a növekedést
A sör B-vitaminban és szilikonban gazdag, ami nagyon fontos a hajápolásban. Annyit kell tennünk, hogy egy pohár sört öntsünk a hajunkra, alaposan masszírozzuk meg a fejbőrünket, és hagyjuk állni 5 percig. Ezután hideg vízzel öblítsük le és hajunk úgy fog ragyogni, mintha teljesen új lenne.

2. Megnyugtatja az elfáradt lábakat
Egy tálba öntsünk bele hideg sört, majd pár percig áztassuk benne a lábainkat. Ettől végtagjaink felfrissülnek, megnyugszanak, könnyebbek lesznek.

3, Eltávolítja az elhalt bőrsejteket
Egy marék epret zúzzunk össze, adjunk hozzá pár evőkanál sört, majd a kapott masszával kenjünk be az arcunkat, bemasszírozva azt. A végén öblítsük le magunkról, így végeredménynek tiszta, puha, friss arcbőrt kapunk.

4. Segít az elalvásban is
A sörben található nyugtató hatóanyagoknak köszönhetően az álmatlanságot is elűzhetjük. Mossuk ki a párnahuzatunkat sörös vízben, és ha megszáradt, máris kész a nyugtató aromaterápiás párna.

5. A sör omlósabbá teszi a sültet is
Ha puha, omlós hússzeletet szeretnénk készíteni, anélkül, hogy elrontanánk az ízét, akkor pácoljuk be a szeleteket sörbe. Egy napig tároljuk a hűtőben a finomságot, majd másnap, grillen süssük ki.

6. A fémtárgyak is ragyogni fognak
A sörben található enyhe sav hatására csodásan megtisztulnak például a fém edények, ékszerek. Csak áztassuk bele pár percre a sörbe a tárgyakat, majd miután megszáradtak, minden fényleni fog.

7. A fa tárgyakat is kifényezi
Egy tiszta rongyra öntsünk rá egy kevés sört, és azzal töröljük végig a fa felületet, amelyek így ismét régi fényükben fognak ragyogni.

8. Rovarűző
A sör elűzi a szemtelen legyeket az ételektől, pontosabb inkább csapdába ejti azokat. Egy kisebb műanyag dobozba töltsünk sört, borítsuk be alufóliával, a közepén vágjuk ki lyukat, és már kész is a csapda. A rovarok a sör hatására belemennek a dobozba, de már kifele nem tudnak visszajönni.

9. A beszorult csavart kilazítja
Ha berozsdásodott, beszorult egy csavar, amit semmiképp sem tudunk kiszedni, akkor öntsünk rá egy kevés sört, és pár perc múlva már egyszerűbb dolgunk lesz.

Extra szabadnapot kapnak a nemdohányzók a cigiszünetekért cserébe

Egy japán cégnél 6 teljes szabadnap jár…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…