Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi mindenre lehet használni a sört! Te hallottál már ezekről?

Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi mindenre lehet használni a sört! Te hallottál már ezekről?
Booking.com

Mit kell tennünk ennek érdekében? A legfontosabb összetétel a sör, amelybe fel kell oldani egy tojás fehérjét, három csepp olívaolajat, majd ezzel be kell kennünk az arcunkat, és 10 perc múlva olyanok leszünk, mint akiket kicseréltek volna: fiatalok, üdék, ragyogóak.
Most lássuk, hogy még mit tudnak a söralapú keverékek!

1. Javítja a haj minőségét és serkenti a növekedést
A sör B-vitaminban és szilikonban gazdag, ami nagyon fontos a hajápolásban. Annyit kell tennünk, hogy egy pohár sört öntsünk a hajunkra, alaposan masszírozzuk meg a fejbőrünket, és hagyjuk állni 5 percig. Ezután hideg vízzel öblítsük le és hajunk úgy fog ragyogni, mintha teljesen új lenne.

2. Megnyugtatja az elfáradt lábakat
Egy tálba öntsünk bele hideg sört, majd pár percig áztassuk benne a lábainkat. Ettől végtagjaink felfrissülnek, megnyugszanak, könnyebbek lesznek.

3, Eltávolítja az elhalt bőrsejteket
Egy marék epret zúzzunk össze, adjunk hozzá pár evőkanál sört, majd a kapott masszával kenjünk be az arcunkat, bemasszírozva azt. A végén öblítsük le magunkról, így végeredménynek tiszta, puha, friss arcbőrt kapunk.

4. Segít az elalvásban is
A sörben található nyugtató hatóanyagoknak köszönhetően az álmatlanságot is elűzhetjük. Mossuk ki a párnahuzatunkat sörös vízben, és ha megszáradt, máris kész a nyugtató aromaterápiás párna.

5. A sör omlósabbá teszi a sültet is
Ha puha, omlós hússzeletet szeretnénk készíteni, anélkül, hogy elrontanánk az ízét, akkor pácoljuk be a szeleteket sörbe. Egy napig tároljuk a hűtőben a finomságot, majd másnap, grillen süssük ki.

6. A fémtárgyak is ragyogni fognak
A sörben található enyhe sav hatására csodásan megtisztulnak például a fém edények, ékszerek. Csak áztassuk bele pár percre a sörbe a tárgyakat, majd miután megszáradtak, minden fényleni fog.

7. A fa tárgyakat is kifényezi
Egy tiszta rongyra öntsünk rá egy kevés sört, és azzal töröljük végig a fa felületet, amelyek így ismét régi fényükben fognak ragyogni.

8. Rovarűző
A sör elűzi a szemtelen legyeket az ételektől, pontosabb inkább csapdába ejti azokat. Egy kisebb műanyag dobozba töltsünk sört, borítsuk be alufóliával, a közepén vágjuk ki lyukat, és már kész is a csapda. A rovarok a sör hatására belemennek a dobozba, de már kifele nem tudnak visszajönni.

9. A beszorult csavart kilazítja
Ha berozsdásodott, beszorult egy csavar, amit semmiképp sem tudunk kiszedni, akkor öntsünk rá egy kevés sört, és pár perc múlva már egyszerűbb dolgunk lesz.

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…