FOGYÓKÚRÁS SÜLT ALMA – 5 KG MÍNUSZ 7 NAP ALATT

FOGYÓKÚRÁS SÜLT ALMA – 5 KG MÍNUSZ 7 NAP ALATT
Booking.com

Kezdjük rögtön ezt a cikket egy igencsak megfontolandó tanáccsal. Ha a legkedvesebb és örökké vékony barátnőd jön hozzád vendégségbe, és te azon izgulsz, hogy most aztán mit készíts harapnivalónak, nem kell többé a fejedet törni ezen a problémán: készíts az üdítőhöz, vagy teához, kávéhoz fahéjas sült almát! Egy ilyen finomságnak senki se tud ellenállni, nem csak azért, mert olyan fenségesen illatot áraszt a pirosasra sült alma, hanem azért is, mert közben mindenki tudja: nagyon egészséges is!

A sült almát mindenképpen fel kell vennie a saját étlapjára azoknak, akik emésztési, illetve szív- és érrendszeri problémákkal küszködnek, továbbá azoknak is ajánlott, akik fogyni szeretnének. Ez a finomság azért nagyon egészséges, mert rengeteg rostot és pektint tartalmaz, melyek hatékonyabbá teszik a víz megkötését, csökkentik a vizenyőket és magukba szívják a koleszterint.

Sült almás diéta
Számos módja van annak, hogy hogyan fogyhatunk a sült almás diétát követve: a leginkább embert próbáló monodiétától kezdve, amikor az étrendünkben ezen kívül más nem is szerepel, egészen a legkevésbé radikális módszerekig. Egy azonban biztos: a sült almás diéta felettébb hatékony, ugyanis már egy hét alatt három-öt kilogrammot adhatunk le a segítségével. Most a Bidista.com szerkesztősége jóvoltából te is megismerhetsz egyet a sült almás diétás módszerek közül.

A diéta ideje alatt naponta 6-7 sült almát kell elkészíteni és elfogyasztani. A változatosság kedvéért ízesíthetjük fahéjjal és pár csepp mézzel is. A diéta része a megfelelő folyadékbevitel is, igyunk megfelelő mennyiségű, semmiképpen sem édes, buborékmentes vizet. Ez a mennyiség semmi esetre se legyen kevesebb 2 liternél.
Ha a fenti módszer túl radikálisnak tűnik, lehet finomítani rajta, az étlapunkra felvehetünk a sült alma mellé alacsony zsírtartalmú kefirt vagy joghurtot. Egy sült almára körülbelül egy pohár ilyen tejtermék a megfelelő.
A sült almán és kefiren, illetve joghurton kívül fogyaszthatunk még alacsony zsírtartalmú túrót, 25 dkg-ot naponta.

fogyokuras sult alma1 5b0d3


Fontos megjegyezni, hogy az ilyen drasztikus diétákat, mint a sültalmás is, egy évben maximum kétszer lehet elvégezni, és a diéta megkezdése előtt mindenképpen keressed fel az orvosodat és kérd ki a tanácsát.

Már néhány nap után érezni fogod, hogy tested megkönnyebbül, emésztésed jelentősen javul és arcod visszanyeri természetes színét. Ez tehát egy felettébb hatékony fogyókúrás mód, érdemes hát megosztanod barátaiddal, ismerőseiddel is!

Nagyon megijesztette Majka Dundikát: videó

Majka és kedvese, Hajni hosszú évek óta…

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…